Ponturi Pariuri Handbal SG Bbm Bietigheim vs Fuchse Berlin

UNIBET

Ziua buna pariori .

Dupa ce ieri am avut o zi cu adevarat spectaculoasa in care am bifat meciul zilei plus alte recomandari interesante este cazul ca serie verde sa fie continuata.

cota2.ro


Astazi analizand oferta am gasit un meci de handbal de unde sper sa scoatem profit .

Handbal Bundesliga Men ora 20 SG Bbm Bietigheim - Fuchse Berlin


Fuchse Berlin dupa un start de sezon ratat in care a pierdut doua intalniri a revenit la forma buna si astazi soseste dupa trei victorii in campionat si una in cupa .

Oaspetii de astazi sunt o echipa foarte buna in Germania ce sezonul trecut a terminat pe locul trei la doar trei puncte in spatele campioanei Flensburg , pozitie ce le ofera dreptul sa participe in Champions League .

In ultima etapa au castigat in fata liderului Magdeburg cu scorul de 27 la 24 ,echipa care o consider cea mai buna la ora actuala in campionatul Germaniei , aceasta victorie cu siguranta a dat aripi si incredere jucatorilor din Berlin .


Gazdele de astazi dupa ce au promovat din 2 Bundesliga par a fi printre primele echipe care se vor intoarce in a doua liga , asta deoarece in afara faptului ca au pierdut sase din cele sapte partide disputate pana acum au foarte mari probleme in repartul defensiv fiind echipa cu cele mai multe goluri primite , numai putin de 213 medie 30 goluri pe meci .


Chiar daca oaspetii din Berlin nu sunt o echipa care marcheaza multe goluri pe meci astazi cred cu tarie intr-o victorie spectaculoasa tinand cont de forma foarte buna, de ultima victorie obtinuta in fata liderului care a ridicat enorm moralul jucatorilor dar mizez si pe slabiciunile repartului defensiv al echipei gazda.

NOUL BONUS DE 750 DE LEI ESTE AICI! CEL MAI NOU CASINO ONLINE DIN ROMANIA ITI TRIPLEAZA PRIMUL DEPOZIT!

<<IA BANII DE AICI>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SG Bbm Bietigheim vs Fuchse Berlin
Pronostic:
Fuchse Berlin peste 29,5 goluri marcate
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: 7.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro