Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.78

BETANO

Salut baieti,zilele astea avem meciuri in Europa!Pentru azi am pregatit 2 bilete,unul pe Champions League+un meci din Championship si unul doar pe un solist din Championship.


cota2.ro

Bilet No1


1.Middlesbrough-Rotherham


Locul 1 in Championship Middle intalneste locul 20 Rotherham care are doar 12 puncte dupa 13 etape.Pe langa asta in ultimele 5 meciuri nu a reusit nicio victorie.Ultimul meci direct intre cele doua a fost in 2016 unde Rotherham a castigat acasa cu 1-0 in rest celelalte partide dintre ele au fost castigate de Middle.De aceea voi juca clasicul 1 solist.


2.Aek-Bayern


In grupa E Bayern se afla pe locul 2 cu 4 puncte la egalitate cu Ajax iar Aek pe ultimul loc cu 0 puncte.In doua meciuri Aek a primit 6 goluri si nici in seara asta nu o vad bine,Bayern este o echipa care inscrie foarte multe goluri.De aceea voi merge solist pe Bayern dar si la goluri.


3.Manchester Utd-Juventus


Un meci foarte interesant intre primele doua echipe din grupa H.Juventus ocupa primul loc cu 6 puncte iar Manchester locul 2 cu 4 puncte.De fiecare data cand s-au intalnit s-au inscris multe goluri si cred ca in seara asta va fi la fel de aceea pronosticul meu va fi pe goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Middlesbrough vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.40
Aek vs Bayern
Pronostic:
2 & P1.5g/meci
Cota
1.40
Manchester Utd vs Juventus
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.42
Cota finala: 2.78
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro