Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.59

BETANO

Salut prieteni,azi avem foarte multe meciuri in Europa League.Joc si eu doua bilete,unul din 4 meciuri dar cu cote mici si unul format din doua soliste.


cota2.ro

Bilet No1


1.Anderlecht-Fenerbahce


Un meci interesant intre doua echipe foarte bune chiar daca Fenerbahce nu merge deloc bine in campionat.In grupa D ,Anderlecht se afla pe ultima pozitie cu 0 puncte dupa primele doua meciuri iar Fenerbahce pe locul 3 cu 3 puncte.In seara asta cred ca ambele vor inscrie si de aceea voi merge pe goluri.


2.Leipzig-Celtic


In grupa B,Leipzig se afla pe locul 2 cu 3 puncte iar Celtic pe locul 3 tot cu 3 puncte.Ambele sunt intr-o forma foarte buna,in ultimele meciuri predominand victoriile iar meciuri directe pana acum nu avem.Pentru ca eu cred ca va fi un meci destul de echilibrat voi merge pe o varianta la cornere.


3.Sporting-Arsenal


Doua echipe care de regula inscriu multe goluri.Un meci destul de echilibrat unde Arsenal este echipa favorita datorita lotului si formei foarte bune prin care trece.Nu voi merge solist pe oaspeti si nici vreo dubla pe ei ci voi alege sa merg pe goluri.


4.Besiktas-Genk


La fel avem un meci interesant si foarte echilibrat.Nu cred ca se vor marca multe goluri dar tind sa merg pe oaspeti fiind intr-o forma mult mai buna fata de Besiktas.Nu voi risca sa merg solist pentru ca rezultatul este unul imprevizibil ci voi merge doar gol marcat Genk.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anderlecht vs Fenerbahce
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.26
Leipzig vs Celtic
Pronostic:
Leipzig echipa cu mai multe cornere
Cota
1.22
Sporting vs Arsenal
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.25
Besiktas vs Genk
Pronostic:
Genk P0.5g/meci
Cota
1.35
Cota finala: 2.59
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro