Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.07

BETANO

Salut baieti,ieri am avut iar ghinion,,am pierdut ambele bilete la cate meci.Asta e,azi voi juca din nou doua bilete.Unul din ele pe cote foarte mici si cat mai sigure iar unul voi merge solist pe Dinamo.


cota2.ro

1.Tottenham-Manchester City


Il voi juca simplu la goluri pentru ca stim foarte bine ca meciurile dintre cele doua au fost mereu spectaculoase si au produs foarte multe goluri.Voi juca cat mai simplu doar 1.5 g peste cu totusi ca eu cred ca se vor da peste 2.5.


2.Midtjylland-Brondby


La fel doua echipe care inscriu foarte multe goluri mai ales in meciurile directe.In ultimul meci s-au inscris 4 goluri.In seara asta sper macar doua sa vad.Ma astept ca Midtjylland sa inscrie in ambele reprize.


3.Paok-Panthinaikos

Derby in Grecia.Favorita la toate casele de pariuri Paok are sansa in seara asta sa treaca pe primul loc dar cred ca va avea un meci destul de greu mai ales ca ambele echipe sunt intr-o forma buna.Daca tinem cont de ultimele 2 meciuri directe Paok ar trebui sa bata fara mari emotii dar nu voi risca si voi merge pe un DNB.


4.Samara-Zenit


Un meci simplu la prima vedere pentru Zenit dar avand in vedere ca vine dupa un meci de Europa League nu poti fi sigur de solist si pentru a ma ferii de o surpriza o sa iau doar gol marcat Zenit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Manchester City
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.20
Midtjylland vs Brondby
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.20
Paok vs Panthinaikos
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.20
Samara vs Zenit
Pronostic:
Zenit P0.5g/meci
Cota
1.20
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro