Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.29

BETANO

Salut baieti,pentru in seara asta voi juca doar un bilet.


cota2.ro

1.Waregem-St.Liege


In meciul asta ma bazez ca se vor da multe goluri pentru ca tin cont de meciurile directe unde mai mereu s-au inscris peste 2.5 goluri si pentru ca sunt doua echipe care inscriu meci de meci.De aceea pronosticul meu va fi pe goluri.


2.Rosenborg-Start


Un meci in cupa Norvegiei unde Rosenborg intalneste o echipa pe care a batut-o de fiecare data cand s-au intalnit din 2013 pana acum. Rosenborg vine si dupa o victorie in deplasare la Brann si avand moralul ridicat si avantajul de a juca acasa nu cred ca se va incurca.


3.Calarasi-Fcsb


Fcsb intalneste in seara asta o echipa modesta din Liga 1 pe care a mai invins-o cu 2-0 cu o luna in urma.Meciul insa va fi greu pentru cei de la Fcsb fiidca au multi indisponibili,de aceea voi merge pe un pronostic la pauza si nu la final.Cred ca va fi remiza la pauza si voi merge un x2.


4.Malmo-Orebro


Malmo ocupanta locului 5 intalneste azi pe Orebro ocupanta locului 9.Ambele nu trec printr-o perioada foarte buna iar meciurile directe,majoritatea au fost castigate de Malmo.Malmo stim ca e foarte buna pe teren propriu si pentru ca au nevoie de cele 3 puncte ptr a se apropia de locul 3 nu cred ca isi permite sa se incurce.Pronosticul meu va fi 1 solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Waregem vs St.Liege
Pronostic:
P 1.5g/meci
Cota
1.20
Rosenborg vs Start
Pronostic:
1
Cota
1.26
Calarasi vs Fcsb
Pronostic:
x2 la pauza
Cota
1.20
Malmo vs Orebro
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 2.29
Profit: 6.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro