Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.17

BETFAIR SPORTSBOOK

Trei pariuri combinate la SUPERBET, cotă finală 3.17:


cota2.ro

FC Argeș - Clinceni

Chiar dacă oaspeții stau mai bine în clasament, o văd pe FC Argeș favorită în această confruntare. Piteștenii au trei victorii și o remiză în ultimele 4 etape și joacă impecabil acasă: din 9 meciuri, au câștigat 7 și au remizat în celelalte două. De asemenea, doar trei echipe au marcat pe terenul Argeșului, toate doar câte un gol.

pont: 1X și 0-3 goluri 1.6


Leverkusen - Stuttgart

Leverkusen joacă mai bine decât o arată clasamentul. Locul dezamăgitor din Bundesliga e cauzat și de campania europeană. Adversara este codașa clasamentului și prima candidată la retrogradare în acest sezon, Stuttgart. Cred că Leverkusen îți va relansa sezonul cu un rezultat bun în această seară.

pont: 1X și 2+ 1.28


Zalgiris - Khimki

Zalgiris e una dintre echipele foarte greu de bătut în acest sezon, așa cum s-a întâmplat și în stagiunea precedentă. Lituanienii i-au chinuit serios și pe Real și pe ȚSKA deja. Zalgiris a pierdut ultimele două meciuri, dar ambele în prelungiri (cu Barcelona și ȚSKA). Khimki are un start slab de sezon (2 victorii și 6 înfrângeri) și le-a bătut doar pe cele mai slabe două adversare din Euroligă: Gran Canaria și Buducnost.

pont: 1 1.55


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Argeș vs Clinceni
Pronostic:
1X și 0-3 goluri
Cota
1.60
Leverkusen vs Stuttgart
Pronostic:
1 și 2+ goluri
Cota
1.28
Zalgiris vs Khimki
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 3.17
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro