Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

BETANO

Salut prieteni,azi avem foarte multe meciuri avem de unde sa alegem.Eu am gasit 6 meciuri pe care le voi combina pe doua bilete.


cota2.ro

Bilet No1


1.Liverpool-Everton


In premier league ,Liverpool se afla pe pozitia a doua cu 33 de puncte iar Everton pe pozitia 6 cu 22 de puncte.Ambele echipe sunt cam in aceeasi forma iar in meciurile directe Liverpool nu a mai pierdut din 2010.Cred ca vom avea un meci cat de cat echilibrat,ambele cred ca vor inscrie si de aceea voi juca pe goluri.


2.Leipzig-Monchengladbach


La fel am ales sa joc un meci interesant intre doua echipe apropiate in clasament.Din punct de vedere al formei prin care trec Monchengladbach sta mult mai bine avand numai victorii in ultima perioada iar in fiecare meci a marcat cel putin de 3 ori.Nu stiu daca si in meciul acesta va marca tot de atatea ori dar cel putin un gol eu zic ca este posibil.


3.Craiova-Dunarea Calarasi


Un meci simplu din punctul meu de vedere.Craiova este intr-o forma buna chiar daca vine dupa o infrangere, pentru ca intalneste o echipa slaba din fundul clasamentului.Pentru ca joaca si acasa eu cred ca Craiova va ataca tot meciul si de aici va rezulta multe cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Everton
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.22
Leipzig vs Monchengladbach
Pronostic:
Monchengladbach P0.5g/meci
Cota
1.29
Craiova vs Dunarea Calarasi
Pronostic:
Mai multe cornere-Craiova
Cota
1.36
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro