Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.01

BETFAIR SPORTSBOOK

Bulls ar trebui sa confirme statul de favorita in duelul cu Cavs si solistul imi face cu ochiul. Cavs are o perioada neagra in care rezultatele modeste au venit in mare parte din cauza lotului decimat de accidentari in timp ce taurii joaca un baschet frumos in propriul fief, avand cateva victorii interesante in acest sezon.


cota2.ro

Clippers are un meci destul de dificil cu Kings. In lipsa lui Gallinari merg pe cel mai in forma si bun marcator al echipei, Tobias Harris. Cifrele lui sunt demne de un lider si acesta va trebui sa se conformeze si sa-si conduca echipe spre o victorie esentiala in aceasta seara.


Bucks are sanse mari sa se intoarca din Oklahoma cu o victorie pentru ca dispune de o formatie puternica iar liderul lor, Giannis, are treaba multa azi. Cred ca duelul cheie va fi intre George si Giannis iar eu aleg sa merg pe mana superstarului gazdelor. Fata de Giannis, Paul arunca foarte mult din afara arcului de cerc si daca procentajele ne ajuta acesta va depasi cu siguranta 30 de puncte marcate azi, el fiind top scorerul echipei in acest sezon.



Dupa duelul din urma cu o zi inversam doar gazda meciului, Minnesota jucand acasa dupa esecul 102-106 din Utah. Towns a straculucit si a marcat 33 de puncte, azi avand prag de 25.5 . In lipsa lui Rose, Karl isi asuma mai multa responsabilitate si jocul sau s-a imbunatatit evident in acest sezon, mai ales aruncarile din afara arcului de cerc ii intra din ce in ce mai bine.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bulls vs Cavs
Pronostic:
1
Cota
1.50
Clippers vs Kings
Pronostic:
T Harris peste 23.5 pct
Cota
1.85
OKC vs Bucks
Pronostic:
P. George over 28.5 pct
Cota
1.95
Minnesota vs Utah
Pronostic:
Towns peste 25.5 pct
Cota
1.85
Cota finala: 10.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro