Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.29

BETFAIR SPORTSBOOK

Washington Wizards sunt greu de invins acasa si chiar daca Atlanta Hawks a avut prestatii notabile in ultima vreme cu cred ca pot pleca cu un succes din Capital One Arena. E de luat in calcul si un over ajustabil, oaspetii avand minim 218 puncte in ultimele 12 meciuri.


cota2.ro

Brooklyn Nets a pierdut ultimele meciuri cu Milwaukee Bucks de acasa si sunt fara victorie in fata acestora din 2015. Nets au o serie buna acasa insa Bucks emit pretentii mari in Est in acest an si vor sa ramana in fotoliul de lider. Giannis cred ca isi va conduce echipe spre victorie in aceasta deplasare dificila.


New Orleans Pelicans trec prin momente grele iar Indiana Pacers pot fructifica acest lucru chiar si fara vedeta Oladipo. Davis e asteptat in Los Angeles, la Lakers iar gazdele mai au cateva absente importante pe langa el, motiv pentru care victoria oaspetilor prinde contur.


Phoenix Suns intalnesc o echipa on fire a celor de la Houston Rockets si nu cred ca pot tine pasul cu ei. Rachetele au batut in Utah fara drept de apel si ma astept sa nu intampine probleme in aceasta deplasare accesibila.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Washington Wizards vs Atlanta Hawks
Pronostic:
1
Cota
1.36
Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks
Pronostic:
2
Cota
1.36
New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers
Pronostic:
2
Cota
1.80
Suns vs Houston
Pronostic:
2
Cota
1.29
Cota finala: 4.29
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro