Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

BETANO

Ieri am evitat Champions League si bine am facut dar nici cu Championship'ul nu am facut mare lucru.Azi totusi voi juca meciurile din Champios League ptr ca am gasit doua pronosticuri foarte bune doar la Betano.


cota2.ro

1.Ajax-Real Madrid

  • Real Madrid inaintea acestui meci este intr-o forma mult mai buna fata de Ajax,in ultimele meciuri aproape numai victorii singura remiza avand-o doar cu Barcelona.In meciurile lor directe stim foarte bine cate goluri se dau(cel putin 3 in fiecare meci in ultimele 5 intalniri).Deci,cu siguranta vom avea un meci spectaculos cu goluri si voi merge pe Real ca va reusi cel putin o repriza sa castige.

Cota normală pentru victoria Realului este 1.95, dar dacă nu ai cont la Betfair poți deschide unul prin acest link și primești cota 60.00!

2.Tottenham-Dortmund

  • Spre deosebire de meciul de mai sus,in meciul asta nu cred ca vom avea multe goluri.Si zic asta pentru ca le lipsesc la ambele jucatori importanti,jucatori de gol si cred ca in primul meci nu se vor deschide prea mult,Nici vreun solist zic eu ca nu este de jucat asa ca ma rezum doar la cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ajax vs Real Madrid
Pronostic:
Real castiga oricare repriza
Cota
1.47
Tottenham vs Dortmund
Pronostic:
P8.5cornere/meci
Cota
1.44
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro