Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.26

BETANO

Biletul zilei in cota 5 este plasat la agentia Betano

Fotbal Europa League

cota2.ro

Napoli-Salzburg si Rennes-Arsenal peste 8,5 cornere , cele patru formatii au o frumoasa medie la loviturile de la coltul terenului si astazi consider ca linia de opt cornere poate fi depasita fara mari probleme.


Valencia-Krasnodar si aici mergem pe cornere dar pe varianta gazdele au cel putin doua cornere in plus fata de oaspeti. Valencia va domina acest meci si cu siguranta va cauta sa inscrie cel putin un gol .Presiunea pe adversar si atacurile gazdelor consider ca pot aduce undeva la 2-3 cornere in plus pentru Valencia.


Baschet Euroleague Darussafaka - Panathinaikos , grecii traverseaza o buna perioada si sosesc cu moralul ridicat aici in Turcia unde din punctul meu de vedere pot obtine un succes categoric la o diferenta de cel putin 6-7 puncte .Aleg varianta mai sigura si anume oaspetii castiga la o diferenta de cel putin trei puncte.


Hochei Norvegia Valerenga -Manglerud/Star, diferenta intre aceste doua formatii este mare si astazi in primul meci din play off gazdele trebuie sa castige pentru a nu complica situatia calificarii .Ultimele sase partide directe au fost castigate de Valerenga iar cinci dintre acestea au fost la o diferenta de 3-4 goluri .

Recomand pronosticul Valerenga castiga la o diferenta de cel putin doua goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs Salzburg
Pronostic:
over 8,5 cornere
Cota
1.41
Rennes vs Arsenal
Pronostic:
over 8,5 cornere
Cota
1.49
Valencia vs Krasnodar
Pronostic:
-1,5 H 1 cornere Valencia
Cota
1.46
Darussafaka vs Panathinaikos
Pronostic:
-2,5 H Panathinaikos
Cota
1.32
Valerenga vs Manglerud/Star
Pronostic:
-1,5 H Valerenga
Cota
1.30
Cota finala: 5.26
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro