Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.04

Fortuna

Atlanta Hawks si Brooklyn Nets ne pot oferi multe puncte in aceasta noapte pentru ca vom avea destule aruncari incat sa depasim baremul de 233.5 puncte. Gazdele impun cel mai rapid tempo din liga si ambele echipe au jucatorii importanti pe parchet, in plus defensivele celor doua sunt modeste, iar over-ul merita atentie.


cota2.ro


Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards e meciul care are cel mai mare prag in aceasta noapte, bookmekerii se asteapta la un reciltal si e posibil sa depasim chiar si 250 de puncte tinand cont de ritmul in care se va juca, de mediile celor doua si de calitatea jucatorilor.


Los Angeles Lakers e in cadere libera pe cand Boston Celtics a reinviat in ultimul timp reusind sa se redreseze dupa o perioada nefasta. Merg pe mana oaspetilor aici care au de luat o revansa in fata lui James & co. , care luna trecuta i-au batut 129:128 in Boston, astazi viziatorii avand toti jucatorii apti pe cand Lakers se confrunta cu multe probleme de lot.


Milwaukee Bucks intalneste o formatie a celor de la Charlotte Hornets care au jucat multe meciuri in ultima vreme si cu avantajul terenului propriu putem asista la un succes format din doua cifre pentru gazdele. Bucks au acoperit handicapul in 6 din ultimele 8 meciuri directe si in 21 din 30 de cazuri contra echipelor din Est pe cand 'viespile' n-au reusit sa acopera handicapul in 9 din ultimele 11 meciuri contra unei formatii cu procentaj de .600 pe teren propriu.






Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets
Pronostic:
peste 233.5
Cota
1.68
Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards
Pronostic:
peste 239.5
Cota
1.71
Los Angeles Lakers vs Boston Celtics
Pronostic:
2
Cota
1.43
Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets
Pronostic:
h1 -8.5
Cota
1.47
Cota finala: 6.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro