Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.86

BETANO

Salut prieteni. Pentru azi am ales 5 evenimente combinate datorită ofertei bogate după partidele naționalelor.


cota2.ro


La Liga (Spania)

Girona FC - Athletic Club Bilbao


Girona, ocupanta poziției a 12-a în La Liga primește în această seară vizita celor de la Athletic Bilbao, poziția 9. Oaspeții traversează o perioadă de "reînviere" și vin cu un moral bun după victoria de acasă cu Atletico Madrid (2-0). Fără bătranul Audriz accidentat de cateva etape și cu tanărul Inaki Williams în formă bună oaspeții cred că nu ar trebui să aibă probleme în a marca un gol.


Bundesliga (Germania)

TSG 1899 Hoffenheim - Bayer 04 Leverkusen


În acestă seară Hoffenheim poziția 9 primește vizita celor de la Bayer Leverkusen.poziția 6. Hoffenheim vin după un egal cu Stuttgart în deplasare, iar Leverkusen după o înfrangere usturătoare cu 3-1 acasă în fața lui Bremen. Leverkusen se luptă pentru locurile de cupe europene cu Gladbach, Frankfurt, Wolfsburg și Bremen, iar în acestă seară cred eu că o să vedem minim 3 goluri în plase. În utlimele 3 meciuri directe între cele două echipe s-au marcat nu mai puțin de 4 goluri.


Ligue 1 (Franța)

FC Stade Rennes - Olympique Lyonnais


În cel de-al treilea eveniment Stade Rennes poziția 8 primește vizita celor de la Olympique Lyon, poziția 3. Rennes are mulți jucători indisponibili, iar Lyon v-a profita de acest lucru, mai ales că în meciurile lui Lyon se marchează destul de multe goluri.


Eerste Divisie (Olanda)

PSV Eindhoven II - RKC Waalwijk


Al 4-lea eveniment este din liga a doua olandeză. Echipa a doua a celor de la PSV Eindhoven (poziția 5) primesc vizita celor de la Waalwijk (poziția 6). Mă aștept la minim 3 goluri datorită disputelor directe între cele două echipe, dar și ligii în care se marchează destul de multe goluri.


1. HNL (Croația)

NK Lokomotiva Zagreb - HNK Rijeka


Ultimul eveniment al acestei combinații este din Croația. Lokomotiva Zagreb poziția 4 întalnește formația RIjeka, poziția a 2-a. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost de minim 2 goluri. Rijeka are un număr de 22 de meciuri de minim 2 goluri dintr-un total de 25. Lokomotiva Zagreb 19 meciuri de minim 2 goluri. Mă aștept ca și în această seară să se marcheze minim 2 goluri la Zagreb.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Girona FC vs Atheltic Club Bilbao
Pronostic:
Atheltic Bilbao peste 0.5 goluri
Cota
1.44
TSG 1899 Hoffenheim vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.40
FC Stade Rennes vs Olympique Lyonnais
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.61
PSV Eindhoven II vs RKC Waalwijk
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.41
NK Lokomotiva Zagreb vs HNK Rijeka
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 5.86
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro