Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.74

BETFAIR SPORTSBOOK

Feirense vs Setubal- Dupa ce am aruncat o privire peste statistici si clasament in privirea acestui meci am ajuns la concluzia ca oaspetii nu au cum sa piarda acest meci, deoarece gazdele se afla pe ultimul loc in clasament aflandu-se la 11 pucte de o eventuala salvare de la retrogradare si presupun ca sunt urme destul de clare de resemnare din partea acestora,in schimb, Setubal are sanse reale de a se mentine in clasament peste zona retrogradarii in urma unei victorii in aceasta seara. Pentru siguranta am ales sansa dubla.


cota2.ro

Malmo vs Hacken- Conform statisticilor sunt sanse destul de mari sa avem parte de cel putin 2 goluri in acest meci intr-o liga unde se marcheaza destul de multe goluri.


Sepsi vs Viitorul- Un duel interesant in play-off-ul ligii 1. In ciuda zvonurilor ca Viitorul va menaja unii jucatori pentru duelul din Cupa ce va avea loc joi impotiva celor de la Craiova, aleg sa merg pe mana constantenilor deoarece consider ca au resursele necesare pentru a scoate macar un rezultat de egalitate impotriva celor de la Sepsi, indiferent de circumstante.


Multa Bafta!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Feirense vs Setubal
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Malmo vs Hacken
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Sepsi vs Viitorul
Pronostic:
X2
Cota
1.44
Cota finala: 2.74
Profit: 17.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro