Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.52

BETFAIR SPORTSBOOK

Antwerp vs Genk- Un meci important pentru oaspeti, daca bat in seara asta isi consolideaza pozitia de lider marind diferenta de puncte fata de urmatoarea clasata (care va avea cu un meci mai putin jucat) la 7 puncte, si probabil va profita de forma slaba in care se afla adversarii lor. Pentru siguranta aleg Sansa Dubla.


cota2.ro

Vitesse vs Alkmaar- Doua echipe ofensive aflate intr-o buna forma. Preconizez ca vom avea parte de cel putin 3 goluri in aceasa seara deoarece ambele isi doresc un rezultat bun, pe deasupra istoricul intalnirilor dintre acestea ne confirma ca ambele echipe au marcat si sper ca vor marca si de aceasta data la fel de mult sau chiar mai mult, cine stie.


Arka vs Lechia- Polonezii de la Lechia, lideri in acest moment la o diferenta de 5 puncte fata de urmatoarea clasata intalnesc echipa aflata pe locul 14, despre care putem spune ca nu se afla deloc itr-o forma buna, reusind doar un rezultat de egalitate in ultimele 7 meciuri. Sunt de parere ca oaspetii vor reusi sa scoata macar 1 punct din aceasta deplasare.


Multa Bafta!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Antwerp vs Genk
Pronostic:
X2
Cota
1.29
Vitesse vs AZ Alkmaar
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Arka vs Lechia
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 2.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro