Ponturi Pariuri Tenis Fognini vs Zverev

BETANO

Predictia pentru joi soseste din tenis , ATP Monte Carlo

Este posibil ca meciul sa inceapa la orele 12 dar oricum va invit sa verificati si dvs ora de incepere , meciul ales este Fabio Fognini vs Alexander Zverev .

cota2.ro

Un duel in care cotele ne indica un super favorit Sascha Zverev dar din punctul meu de vedere cunoscand foarte bine caracterul si orgoliul italianului Fabio Fognini ma astept la o replica pe masura si la un meci echilibrat.

Fognini este genul de jucator care poate pierde cu oricine dar in multe partide impotriva jucatorilor din top 10 acesta se concentreaza si chiar reuseste sa puna mari probleme adversarilor .

Zverev intr-adevar este un jucator excelent iar zgura este suprafata pe care acesta se simte si joaca foarte bine dar am vazut acum cateva zile destule probleme la primul serviciu si multe greseli in partida cu Munar pierduta in Maroc turneul din orasul Marrakech

Chiar daca astazi a castigat in doua seturi partida cu Auger-Aliassime am vazut iarasi multe greseli in setul doi in care Zverev si-a pierdut serviciul de doua ori .

Maine asa cum am spus ma astept la un meci bun din partea italianului si ii acord maxima incredere sa castige cel putin set .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fognini vs Zverev
Pronostic:
Fognini castiga cel putin un set
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro