Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.38

NetBet

Valencia n-a mai batut-o pe Eibar de 3 ani de zile, iar ultimele doua dispute directe s-au incheiat la egalitate. Nu e de mirare, mai ales ca 'liliecii'sunt campionii egalurilor, aproape 50% din meciuri terminandu-se nedecis, iar acasa 10 din 17 meciuri au fost egaluri. Astazi situatia e una mai speciala pentru gazde, lupta pentru locul 4 e inca deschisa si Valencia lupta de doua fronturi pentru a-si mari sanse la Champions League, iar Eibar e una dintre cele mai slabe echipe din deplasare, cu un atac modest si o aparare groaznica.


cota2.ro

Girona s-a complicat teribil dupa ce a pierdut fiecare meci din ultimele 6 iar acum e pe loc retrogradabil in timp ce Sevilla are ca obiectiv principal locul 4 in acest final de sezon,unul modest pentru ei. Merg pe mana oaspetilor care traverseaza o forma mai buna, au solutii pe toate posturile si o valoarea net superioara in fata celor de la Girona.



FCSB nu va renunta la titlu mai ales ca spera intr-un rezultat bun al Viitorului in fieful liderului CFR iar Astra Giurgiu a obtinut ce a dorit pana in acest moment, calificarea in finala cupei, de aceea cred ca prioritatea oaspetilor e castigarea acesteia si nu lupta pentru o pozitie fruntasa la finele sezonului.


Evans D. (Gbr) are sansa a doua in duelul cu Davidovich Fokina A. (Esp). Merg pe mana ibericului care iubeste zgura intr-un mod mai deosebit decat adversarul sau, unul ce prefera suprafetele rapide desigur. Britanicul are un bilant pozitiv pe zgura insa nu unul care sa-l sperie pe Fokina, spaniolul progresand enorm in ultimle doua sezoane si probabil in mai putin de o luna in vom vedea in top 100.


Pavlyuchenkova A./Safarova L. cred ca vor confirma asteptarile si vor castiga finala de la Stuttgart in fata perechii Barthel M./Friedsam A-L. Rusoaica si cehoaica alcatuiesc o pereche solida, cu multe partide jucate impreuna si cu o experienta mare in spate atat la dublu cat si la simplu, iar rezultatele de la acest turneu sunt concludente, victorii fara sa piarda set in timp ce adversarele lor sunt la primul turneu impreuna.



Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Valencia vs Eibar
Pronostic:
1
Cota
1.43
Girona vs Sevilla
Pronostic:
2
Cota
1.83
FCSB vs Astra Giurgiu
Pronostic:
1
Cota
1.36
Evans D. (Gbr) vs Davidovich Fokina A. (Esp)
Pronostic:
2
Cota
1.56
Pavlyuchenkova A./Safarova L. vs Barthel M./Friedsam A-L.
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 7.38
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro