Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.66

BETFAIR SPORTSBOOK

Norrie C. (Gbr) are sansa a doua in partida cu Jarry N. (Chi) si selectia evidenta se indreapta spre sud-american. Jarry se regaseste printre cei mai periculosi adversari pe zgura pentru numele mari ale circuitului iar faptul ca l-a invins pe Norrie in acest an pe hard, acolo unde britaniculul se simte mult mai bine decat pe zgura, dezvaluie ca alegerea e buna.


cota2.ro

Desi Begu I. (Rou) nu se numara printre jucatoarele mele preferate, avand amintiri neplacute cu ea in circuit, astazi avem o cota care merita atacata in meciul sau cu Puig M. (Pur). Irina are 2-0 in intalnirile directe cu Monica si jocul ei a aratat bine in meciul cu Gavrilova, motiv pentru care merg pe mana ei.


Hercog P. (Slo) traverseaza o forma remarcabila in sezonul desfasurat pe zgura, aceasta a trecut in calificari la Madrid de adversara sa de azi, Golubic V. (Sui), cu 6-4 6-1 si merg pe mana ei si in jocul acesta.Polona iubeste zgura in mod aparte, acolo avand cele mai notabile rezultate in cariera iar bilantul de 9/2 din acest an spune ca alegerea noastra pare inspirata.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Norrie C. (Gbr) vs Jarry N. (Chi)
Pronostic:
2
Cota
1.44
Begu I. (Rou) vs Puig M. (Pur)
Pronostic:
1
Cota
2.38
Hercog P. (Slo) vs Golubic V. (Sui)
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 4.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro