Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.60

BETANO

1.Brighton-Manchester City

  • Un meci fara indoiala 2 solist pentru ca e ultima etapa in Premier League si City are nevoie de cele 3 puncte pentru a lua campionatul in cazul in care si Liverpool castiga.Si cum Brighton e scapata de retrogradare eu zic ca 99% e verde.

2.Frankfurt-Mainz

cota2.ro

  • In Bundesliga in afara de etapa asta mai e doar una iar gazdele se afla pe pozitia 6 cu 54 de puncte la doar 1 punct de Champions League.Si cum in ultima etapa intalneste Bayernul eu zic ca vor da totul sa castige meciul mai ales ca joaca si acasa.

3.Bate-Torpedo

  • In Belarus avem un meci zic eu foarte simplu pentru ca intalnim doua echipe diferite din multe puncte de vedere.Torpedo vine dupa 3 infrangeri consecutive iar Bate in ultime 5 meciuri jucate are 2 infrangeri si 3 victorii.Pentru ca joaca acasa si intalneste ultima clasata voi merge 1 solist.

4.Nacional-Porto

  • La fel ca si in Germania in afara de etapa asta mai avem doar una.Porto se afla pe pozitia 2 doar la 2 puncte de prima pozitie.Iar azi intalneste una dintre cele mai slabe echipe din campionat de aceea ma gandesc ca sunt obligati sa castige chiar daca joaca in deplasare.

5.Cfr-Craiova

  • Un meci extrem de important pentru Cfr dar si ptr Craiova.Pentru ca Fcsb a castigat aseara Cfr e nevoita sa scoata macar un punct in seara pentru a fi campioni inainte de ultima etapa.Si Craiova e nevoita sa scoata macar 1 punct pentru ca in ultima etapa sa se multumeasca si cun egal pentru a iesi pe locul 3.Cred ca vom avea o remiza la final de meci dar voi merge totusi pe o dubla.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.20
Frankfurt vs Mainz
Pronostic:
1
Cota
1.60
Bate vs Torpedo
Pronostic:
1
Cota
1.25
Nacional vs Porto
Pronostic:
2
Cota
1.25
Cfr vs Craiova
Pronostic:
1x
Cota
1.20
Cota finala: 3.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro