Ponturi Pariuri Fotbal AFC Hermannstadt vs FC Botosani

BETANO

Hermannstadt are 24 de puncte si este pe locul de baraj pentru evitarea retrogradarii, la doua puncte de retrogradarea directa, dar si la trei puncte de salvarea directa. Mai sunt "trei finale" de jucat, asa cum spunea antrenorul Vasile Miriuta, iar faptul ca echipa este neinvinsa de trei etape da sperante sibienilor pentru supravietuire.

Problemele sibienilor sunt la nivelul ofensivei, ei nu au un atacant prolific, dar trebuie sa o scoata la capat cu ce au la dispozitie, in acest sezon.

cota2.ro

Fundasul spaniol Biel Company este accidentat iar fundasul Ionut Stoica este suspendat.

Botosaniul si-a vazut sacii in caruta, gratie celor trei victorii consecutive obtinute si-a castigat dreptul de a juca si in sezonul viitor in Liga 1. Echipa are cativa jucatori valorosi, precum Catalin Golofca, trei goluri marcate in play-out, fost la FCSB, sau italianul Diego Fabbrini (foto), cinci goluri marcate in acest sezon, care este curtat intens de echipe cu pretentii din Liga 1.

Echipa a reusit sa treaca peste dezamagirea de a nu se califica in play-off, iar antrenorul Ciobotariu a construit un grup puternic, care ar putea avea pretentii de marire in sezonul urmator.

 Dumitras si  Neag sunt accidentati, tanarul atacant Lorand Fulop, golgheterul echipei in play-out (patru goluri) este incert, iar fundasul Andrei Miron este suspendat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs FC Botosani
Pronostic:
1
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro