Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.39

Fortuna


Kiel si-a asigurat prezenta in UCL pe cand Minden va termina sezonul la mijlocul clasamentului. E un meci cu premise de over, nu exista miza, tensiune si probabil echipele vor marca pe banda rulanta. A fost 27:29 pentru Kiel in tur, la Minden iar ultimele 3 meciuri directe au avut minim 57 de goluri.

cota2.ro


Zaragoza joaca cu calificarea in play-off pe masa azi in compania celor de la Manresa. Gazdele s-au descurcat bine cu echipele de mijlocul clasamentului si cele din subsol, pierzand acasa in fata fortele din campionat.


Unicaja va juca cu Valencia in sferturile de finala din play-off in timp ce MoraBanc Andorra incheie sezonul oficial cu acest meci. Miza nu exista, ultimele meciuri directe au depasit limita propusa astazi iar cele doua au potential ofensiv de luat in calcul.


 Larsson e specialista pe zgura si astazi intalneste o iubitoare a suprafetelor rapide, in special cea verde, pe iarba. Rybarikova a jucat putin in ultimii ani pe zgura si nu cred ca va trece de experimentata jucatoare nordica.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Kiel vs Minden
Pronostic:
peste 54.5
Cota
1.96
Zaragoza vs Manresa
Pronostic:
1
Cota
1.30
Unicaja vs MoraBanc Andorra
Pronostic:
peste 168.5
Cota
1.78
Rybarikova M. (Svk) vs Larsson J. (Swe)
Pronostic:
2
Cota
1.63
Cota finala: 7.39
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro