Ponturi Pariuri Fotbal Ajax vs Panathinaikos

Superbet

Ajax vs Panathinaikos


cota2.ro

Imi place aceasta versiune a lui Ajax destinsa în jocurile amicale și care face spectacol. În ultimul meci cu Watford spectacolul nu s a limitat doar la cele 3 goluri, ci a fost mai mult de atât. Foarte multe ocazii de ambele părți, un joc ca în curtea scolii, dar atenție, asta datorita compartimentului ofensiv al olandezilor.

În fine, aceștia au renunțat și la jucători foarte importanți și de baza care erau aproape profilul perfect al unor fundași precum De Light, Wober și Kristensen și mijlocași, precum De Yong.

Da, vorbim de 3 fundași de baza la care Ajax a renunțat, motiv pentru care a primit gol în fiecare din cele 5 jocuri amicale.


Panathinaikos a arat în primul meci din pregătire ca sta bine din punct de vedere ofensiv fără ca aceastia sa fi făcut vreo achiziție importanta, învingând o pe Feyenoord cu 3-0, deșii olandezii erau foarte favoriți.

Linia la over 2.5 e foarte joaca, undeva la 1.37, asta înseamna ca bookmakerii se bazează foarte mult pe ofensiva olandezilor, pentru ca un cota la un gol marcat în poarta Ajax ului e setata la 1.80, aproape.




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ajax vs Panathinaikos
Pronostic:
Panathinaikos sa marcheze peste 0.5 goluri
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: 2.22
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro