Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Steaua Rosie

BETANO

Tottenham vs Steaua Rosie


cota2.ro

Desi zici ca e cota prea buna la victorie pentru gazde in meciurile de acasa din Premier League, ramai ca un parior de rand cu buza umflata.

Sa recunoastem, Tottenham e intr-o forma proasta, iar pe faza defensiva sta foarte rau. A condus cu 2-0 in primul meci din grupe impotriva lui Olympiakos, dar grecii au reusit imediat sa revina, iar de atunci au decazut complet, atat in fata lui Bayern, meci in care au fost masacrati acasa, reusind sa primeasca 7 goluri.

Infrangerea la 0 in fata lui Brighton si egalul pe sfarsit de meci contra lui Wigan nu sunt deloc intamplatoare, Pochettino recunoscand ca sunt probleme mari si se plange de lipsa lui Lo Celso care a reinceput antrenamentele si de problema primul portar, inlocuitorul lui Lloris, accidentat la cot. De Eriksen nu stim prea multe lucruri....doar ca a revenit la antrenamente dupa perioada de calificari ale EURO 2020


Steaua Rosie are jucatori familiarizati cu solul englezesc, Marko Marin si aripa Rajiv van la Parra avand sezoane serioase in picioare in Premier league.

O motivatie enorma este faptul ca au trecut de Olympiakos, avantaj in fata lui Tottenham și de faptul ca gazdele se afla intr-o forma deplorabila, iar pierderea lui Lloris chiar a contat in ghinionul englezilor, iar Gazzaniga Paulo s-ar putea sa i predea locul lui Vorm in poarta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Steaua Rosie
Pronostic:
Steaua Rosie peste 0.5 goluri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro