Ponturi Pariuri Fotbal Musongati vs Athletico Olympic

BETANO

Salutare Pariori ❗❗❗Cota 2 a Zilei, este formată azi dintr-un singur meci care vine din Burundi.

Musongati și Athletico Olympic se întâlnesc într-un meci ce contează pentru etapa a 24 a din prima ligă din Burundi. Ambele echipe luptă pentru a îndeplini un obiectiv, dar acestea sunt diferite. Dacă Musongati este în luptă pentru a castiga titlul, oaspeții se luptă pentru a evita retrogradarea. Cu o victorie în meciul de azi, Musongati s-ar apropia la un singur punct de liderul Ngozi, cu trei etape rămase până la finalul campionatului.

cota2.ro

Olympic se află la 5 puncte de retrogradare, iar cu un rezultat pozitiv obținut azi și-ar asigura în mare parte salvarea de la retrogradare. Oaspeții sunt într-o formă bună ,cu 4 victorii și o singură înfrângere în ultimile 5 etape din campionat. Gazdele vin după 3 victorii și 2 egaluri în campionat, cu gol marcate in toate cele 5 meciuri.

Cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 7 ori, unde Musongati s-a impus de 5 ori, iar 2 meciuri s-au terminat la egalitate. În 5 meciuri directe au marcat ambele echipe. Gazdele sunt date că favorite clare, dar forma bună a oaspetilor ma face să cred că vor reusi să incrie măcar un gol în meciul de azi. Asadar pontul meu petru acest meci este ambele marchează, la o cotă de 2.35, oferită de Betano.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Musongati vs Athletico Olympic
Pronostic:
G-G
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro