Ponturi Pariuri Fotbal Hvidovre vs Fredericia

Superbet

Liga a doua daneză voi juca pe acest bilet.


cota2.ro

Hvidovre-Fredericia este meciul din această seară,la care m-am oprit,meci ce se dispută în etapa a 5-a a acestei divizii.


Gazdele au început slab acest campionat,pierzând toate cele patru meciuri disputate,și încasând nu mai puțin de 11 goluri!,o medie de aproape 3 goluri primite pe meci...


Acest lucru denotă probleme mari în apărarea gazdelor.

Oaspeții,au început bine campionatul,cu trei victorii din patru meciuri,acumulând 9 puncte din 12 posibile.


Fredericia a marcat 8 goluri în cele patru etape,iar în trei dintre cele 4 meciuri a marcat minim două goluri în meci...


Daca bate astăzi,oaspeții vor urca in primele 3 locuri,venind la doar un punct în clasament in spatele liderului,Viborg.


Campionatul este cu sistem playoff,în care,primele 6 echipe i-si vor disputa promovarea...


Având în vedere problemele în apărare ale gazdelor,voi juca minim două goluri marcate în meci de echipa oaspete,la o cota de 1.99 foarte buna,la Superbet găsind cea mai buna cota la acest pariu ,de pe piata,la momentul actual.


Acest meci cred eu că poate aduce un profit foarte bun pariorilor....Și cota pe rezultat final este una foarte buna,de peste 2...și PsF2 este bun de jucat,oaspeții câștigă oricare repriză,sau gol marcat în ambele reprize,sunt variante bune de incercat...nu mai zic de clasicul 3+ ce are cota buna de peste 1.5.....Cu alte cuvinte cu acest meci se pot face bani frumoși astăzi.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hvidovre vs Fredericia
Pronostic:
Oaspetii-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: 9.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro