Ponturi Pariuri Fotbal Craiova vs Poli Iași

BETFAIR SPORTSBOOK

Derby-ul ,,studenților" este meciul din această seară dintre U Craiova și Politehnica Iași.


cota2.ro

Se anunță goluri multe în acest meci.Oaspetii sunt in revenire de forma de la revenirea lui Pancu pe banca tehnică a moldovenilor.


Gazdele au punctaj maxim după primele 5 etape,și cu siguranță,i-si doresc sa continue pe aceeași linie și să acumuleze a șasea victorie consecutivă.Si cu siguranță o pot realiza,pt că joacă pe teren propriu,și au in echipa cel mai în formă atacant al ligii 1,pe bosniacul Koljic care are nu mai puțin de 6 reușite,marcând in fiecare meci câte un gol,cu mențiunea că la meciul de la Ovidiu,cu Viitorul,a marcat o ,,dublă"


Voi merge din nou pe mâna acestui jucător că-și va face datoria și astăzi,și va înscrie din nou gol,în poarta adversarilor..


Bosniacul este omniprezent in atacul oltenilor,și ca o mențiune,nu-i trebuie prea multe oportunități pt a marca,este foarte eficient și inspirat in fața porții,este letal cum se spune...


Cota de 2.15 pe care am gasit-o la Betfaire Sportsbook este cea mai buna de pe piata,la celelalte agenții online,cota a scăzut sub valoarea de 2,de exemplu la Superbet este de doar 1.9...


Atunci,de ce sa nu profităm de ea?


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Craiova vs Poli Iași
Pronostic:
E.Koljic marchează oricând în meci
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro