Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.31

Superbet

Pt aceasta seara,am pregătit o cota de trei,din trei meciuri,din grupele Națions League din Europa și CM din America de Sud.


cota2.ro

GERMANIA-ELVETIA


In grupa a 4-a a Națions League( grupa A valorică),Germania întâlnește Elveția.


Gazdele au cinci puncte acumulate,din trei meciuri,1-1 cu Spania acasă,1-1 în Elveția,și o victorie cu 2-1 în Ucraina.


Gazdele țintesc cu siguranță locul întâi,pt a intra în Playoful câștigătoarelor de grupa în tentativa de a câștiga în premieră aceasta nouă competiție aflată la a doua ediție,prima ediție fiind câștigată de Portugalia.


Elvețienii au inceput slab aceasta grupa,cu doar un singur punct din trei meciuri,acel 1-1 cu Germania acasă,fiind învinși la limita,și în Spania,și în Ucraina.


Se pare că Goretzka,Havertz,Gnabry,și Werner,vor fi titulari,așa că atacul este asigurat.Mizez pe cel puțin două goluri ale gazdelor.


BOLIVIA - ARGENTINA


In preliminariile pt calificarea la Campionatul Mondial din 2022 organizat de Qatar, avem meciurile din a doua etapă în America de Sud.


In prima etapa,Bolivia a fost surclasată în deplasarea din Brazilia,cu 0-5.Argentina a învins greu,cu 1-0 pe Ecuador,gol marcat din penalty de Messi.

Prestația argentinienilor din prima etapă,la meciul cu Ecuador,nu a fost deloc pe placul fanilor,Messi & Co nu au etalat fotbalul așteptat de fani,sutând doar de doua ori pe spațiul porții,din care unul din șuturi a fost la penalty-ul transformat de Messi.


Argentina se deplasează din postura de mare favorita,la La Paz,în Bolivia,într-un meci însă ce se anunță foarte greu pt oaspeți.


Meciul se disputa la o altitudine de 3650 metri deasupra nivelului mării,și cred că va pune probleme serioase jucătorilor oaspeți,gazdele fiind obișnuite sa joace in aceste condiții...


Interesant este palmaresul ultimelor 10 meciuri directe disputate în Bolivia: 5 victorii gazdele,2 remize,și 3 victorii oaspeții...


In 9 din aceste 10 meciuri gazdele au marcat gol în meci.Pe gol marcat de gazde merg și eu în această seară,opțiune ce are o cota foarte buna.de aproape 1.7...


Ca o concluzie,Bolivia a pus mereu mari probleme Argentinei,când s-a deplasat în Bolivia..


Puține formații din America de Sud au acest palmares cu Argentina,fie și în meciurile de pe teren propriu..


Se mai știe însă și disensiunile din lotul Argentinei,dinte Messi și susținătorii săi din lot,și cealaltă tabără,lucru ce se vede in prestațiile modeste ale echipei,în pofida unui lot excepțional ca valoare...


ECUADOR- URUGUAY


Si acest meci se disputa la altitudine mare.

Gazdele profita mai mereu de pe urma acestui lucru și pun și ei probleme serioase echipelor oaspete..


Ecuadorul este o echipa solida,fara nume sonore,dar o echipa bine închegată și așezată în teren.


Chiar daca întâlnește o echipa oaspete ce valorează sute de milioane de euro,ca cota de piata,eu cred că gazdele vor marca gol in meci,asta seara.





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Elvetia
Pronostic:
Gazdele-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.46
Bolivia vs Argentina
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.69
Ecuador vs Uruguay
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.34
Cota finala: 3.31
Profit: 11.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro