Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.00

Superbet

Astăzi ne axăm in principal,pe tenis Pe acest bilet am pregătit o cota de 3 din trei meciuri de tenis,ce cred eu au șanse destul de bune de reușită.


cota2.ro

1.PODOROSKA-GIORGII

In optimile de finală de la Linz,avem meciul Podoroska-C.Giorgii.

Nu are rost sa detaliez prea mult acest meci,am făcut acest lucru în biletul anterior,în care am jucat single acest meci.


Consider că argentinianca este mult mai în formă decât italianca,și,deșii eu cred că Podoroska va câștiga acest meci,aleg că argentinianca va câștiga cel puțin set un acest meci.Podoroska are nu mai puțin de 14 victorii din ultimele 15 meciuri jucate,singura infrangete fiind în semifinala de la Paris,de la Roland Garos,unde a pierdut la însăși viitoarea campioana,poloneza Iga Swiatek.


2.GASQUET-CARUSO


In sferturile de finală ale turneului ATP de la Sofia,se întâlnesc francezul Gasquet(34 ani,locul 49 ATP) și italianul Salvatore Caruso(27 ani,locul 82 ATP)


In primele două tururi,francezul a câștigat în minimum de seturi,dar a avut parte de adversari mult mai slabi cotați,deci,a avut parte de doua meciuri ușoare.


Italianul,a trecut în primul tur de un bulgar,iar în turul 2 a furnizat surpriza,eliminindu-l pe canadianul Auger Aliassime.


Arsenalul tehnic al francezului este unul superior net,francezul a arătat pofta de joc și o mare varietate și lejeritate in lovituri,ceea ce mă face să cred că i-si va respecta statutul de favorit și va câștiga acest meci


3.TIAGO MONTEIRO-M.TORPEGAARD


In cadrul turneului challenger desfășurat in SUA,se desfășoară acest meci.


Brazilianul este un obișnuit al suprafețelor pe zgura Acesta vine după o pauză de o luna,în care nu a mai jucat.

Danezul este mult mai obișnuit cu suprafețele rapide,are lovituri puternice la serviciu,și,în general,a obținut rezultate bune pe hard,în comparație cu zgura.


Cred că astăzi,danezul este îndreptățit să spere la victorie,și are toate armele sa faca acest lucru.

Eu voi juca insa mai ,,safe" și aleg minim un set câștigat de Toorpegard in meci,opțiune ce mi-i se pare foarte ok din perspectiva suprafeței pe care se joacă și a specificului adversarului pe care â-l întâlnește astăzi.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nadia Podoroska vs Camilla Giorgii
Pronostic:
Podoroska-caștiga minim un set
Cota
1.40
R.Gasquet vs Salvatore Caruso
Pronostic:
1
Cota
1.40
T.Monteiro vs M.Toorpegaard
Pronostic:
Toorpegard-Minim un set în meci
Cota
1.53
Cota finala: 3.00
Profit: 20.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro