Ponturi Pariuri Fotbal Columbia vs Uruguay

Superbet

In etapa a treia a calificărilor pt Cupa Mondială,zona America de Sud,avem în această seară meciul dintre Columbia și Uruguay.


cota2.ro

Un meci în care vom vedea pe teren o pleiadă de jucători foarte buni,ce joaca in campionatele importante din Europa.


Sa revenim la grupa de calificare,astăzi avem etapa a treia de calificări.In America de Sud se știe că sistemul prevede o grupă unica,de 10 echipe,meciurile disputandu-se tur retur,fiecare echipă jucând nu mai puțin de 18 partide,9 acasă și 9 in deplasare.Se califica direct primele patru,iar locul 5 va da un baraj cu câștigătoarea din zona Oceania/ Australia,și binenteles că și locul 5 are șanse foarte mari să ajungă la Cupa Mondială.


Columbia a învins cu 3-0 Venezuela,în prima etapă,iar în a doua etapă a remizat 2-2 în Chile,acumulând 4 puncte.


Formația ,,celestă" are doar trei puncte,în urma victoriei din prima etapă,cu 2-1 cu Chile de pe teren propriu,urmând însă o înfrângere clara cu 2-4 în Ecuador.


Uruguay are ceva probleme de lot din cauza accidentarilor dar și a virusului,nu mai puțin de 4 titulari de drept vor absența asta seară:Sebastian Coateș,; Fede Valverde; Maxim Gomez și Martin Caceres vor fi OUT din formația de start.


Principala arma rămâne Luis Suarez,la care se adaugă Edison Cavani și pustiul minune de la Benfica, Darwin Nunez ar putea strica socotelile gazdelor.


La gazde,e inutil să mai amintim duetul Zapata-Muriel de la Atalanta,la care se adaugă James Rodriguez ce are parte de un sezon extraordinar la Everton,în Premier Ligue.

Meciul se va disputa la Baranquilla,pe malul marii Caraibelor,iar oaspeții vor avea de înfruntat încă un adversar in plus: temperaturile ridicate și umiditatea excesiva,ce le va face mult mai grea misiunea in teren.


Știind aceste aspecte,eu mă voi orienta la un pariu pe echipa gazda,Columbia, și anume că vor înscrie cel puțin două goluri în meci.


Columbia a inscris 3 goluri Venezuelei,acasă,(toate 3 in prima repriză)iar Uruguay a încasat nu mai puțin de 4 boabe in Ecuador...


Daca nu va place acest pronostic poate fi jucat și 3+ goluri în meci,cu șanse foarte mari de reușită,jucătorii ce vor intra in teren au o valoare exceptionala,sunt jucători ofensivi și cred că se vor marca goluri în acest meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Columbia vs Uruguay
Pronostic:
Gazdele-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro