Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 4.74

Fortuna

O dublà din baschetul masculin,calificări pentru campionatul european.Turneul de calificare se dispută în Turcia,iar grupa din care face parte gazdele,mai conține și echipele Croației,Suediei,și Olandei.


cota2.ro

Turcia,echipa gazdă,după primele două meciuri,au ,,contabilizat" deja două înfrângeri:au pierdut cu aceeași diferența(de 7 puncte),și cu Olanda,dar și cu Suedia!


Meciul cu Croația,este poate unul decisiv pt calificarea ,,otomanilor" mai departe,tinínd cont că se califică trei echipe din grupa de 4.


Totuși,consider că statutul de mare favorita al echipei gazdă,este exagerat.Va juca cu Croația,și nu cred că croații se vor da la o parte astăzi.Vad pe croati favoriții acestui meci,iar cota de 2.08 la un PsF1 este deja un value bet pt mine.


Personal cred că Croația va bate astăzi Turcia,însă e bun și un PsF1 pe croați.Cota de 2.08 este foarte bunä.


Celălalt meci al grupei,aduce fata in fata Olanda și Suedia.Ambele au cate o victorie( cu Turcia) dar și câte o înfrângere cu Croația.


La rezultate directe,conduce detașat suedezii cu 6-2.Si cota pe suedezi mi-i se pare exagerat de mare,și din nou un PSF pe echipa Suediei,mi-i se pare un pariu foarte bun și cu reale șanse de reușită.


Cotele la alti operatori au mai scăzut pe croați și suedezi,însă la Fortuna cotele s-au menținut la fel ca dimineața,așa că voi juca acest bilet la Fortuna.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Olanda vs Suedia
Pronostic:
PsF2
Cota
2.28
Croatia vs Turcia
Pronostic:
PsF1
Cota
2.08
Cota finala: 4.74
Profit: 37.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro