Ponturi Pariuri Handbal Franța vs Norvegia

BETANO

Astăzi,de la ora 19 avem meciul anului în handbalul feminin: finala Campionatului European de handbal feminin,dintre Franța și Norvegia.


cota2.ro

Norvegiencele sunt favorite clare,și poate,pe bună dreptate.La meciuri directe,în ultimele 10 meciuri directe,norvegiencele au învins de opt ori,franțuzoaicele o singura data,și o singura remiză,consemnăm între ele.Chiar și la acest palmares total nefavorabil,daca ne uitam pe rezultatele din meciurile directe,vom vedea foarte multe meciuri echilibrate,decise la diferente de un gol sau maxim doua...


Palmares clar în favoarea Norvegiei totuși.


La acest european,Norvegia are victorii pe linie,și toate la cel puțin 3 goluri diferență.


Franța este și ea neînvinsă la acest european,un șingur meci,cel cu Rusia terminat la egalitate,în rest numai victorii și pt Franța.


Ce cred eu la acest meci este că totuși,cota pe Norvegia este una puțin deplasată.Cred că diferența de valoare dintre cele doua echipe în acest moment este una mult mai egalizată,decât arata cotele bookmakerilor.


Franța are un spirit de lupta extraordinar,o mentalitate corecta,și nu cedează niciodată,până la ultimul fluier al arbitrului.


In plus,are o apărare foarte ermetica,și primește puține goluri,faza de apărare este specialitatea lor. Proverbul care spune că un meci de handbal se câștiga cu apărarea,este foarte bine pus în practică de frantuzoaice.Eu cred că franțuzoaicele vor pune mari probleme nordicelor,și nu ar fi deloc exclus chiar sa câștige titlul european.


Cota de peste 3 pentru câștigarea trofeului,mi-i se pare un value Bet și nu pot rata o asemenea oportunitate.Repet,Franța este o super-echipă,și veți vedea ce poate cu adevărat în această seară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Franța vs Norvegia
Pronostic:
Franța câștigă trofeul
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro