Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 9.94

Superbet

1.VICENZA-ENTELLA


cota2.ro

IN seria B italiană,Vicenza primește vizita lanternei,Virtus Entella.

Vicenza a disputat 6 meciuri pe teren propriu,din care a acumulat 8 puncte:O victorie și nu mai puțin de cinci meciuri nule.


Pronosticul Xsau 3+ s-a adeverit la toate cele șase meciuri ale gazdelor de pe teren propriu: cinci dintre ele s-au încheiat egal iar singura victorie a gazdelor a fost cu scorul de 2-1,deci,a ieșit 3+ la acel meci.


Oaspeții,au pierdut ultimele patru deplasări consecutive,iar din cele 7 deplasări în acest campionat,nu are nici o victorie,reușind doar trei remize,dintre care două cu scor alb:0-0.


Consider opțiunea Xsau 3+ cea mai potrivită la acest meci.


2. GRANADA-VALENCIA


Parcurs foarte slab pt ,,lilieci" până acum,în Primera.Division.Valencia se afla pe locul 16,cu doar 15 puncte acumulate,în timp ce Granada se afla pe locul 7 cu 21 puncte acumulate.


Granada a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu,în timp ce Valencia a marcat gol tot în patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare..


De asemenea,ultimele cinci meciuri directe cu Granada echipa gazdă,au fost foarte spectaculoase și productive ca număr de goluri marcate,toate incheindu-se cu 3+ goluri pe tabela,și în toate aceste partide,Valencia marcat gol!


Deșii nu trece prin cea mai buna forma,cred totuși că Valencia are armele necesare sa înscrie cel puțin un gol în meci,și să respecte ,,tradiția" meciurilor directe cu Granada...


3. ATLETICO MADRID-GETAFE


Tot în Primera Divizion,avem și meciul dintre Atletico și Getafe.Gazdele se afla pe primul loc în clasament,în timp ce oaspeții,se regăsesc pe la jumătatea clasamentului.


Bilanț dezastruos pt Getafe în meciurile cu Atletico: doar o remiză și 12 înfrângeri,din ultimele 13 partide! Cu nici o altă echipa din Primera,Getafe nu are un bilanț mai slab decât cel cu formația lui Simeone...


Nu cred că Getafe va obține ceva din acest meci.Nu au cum.Intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu,gazdele,se afla tot pe primul loc,obtinînd 6 victorii și o remiză,din 7 meciuri disputate.Doar Vilareal a reușit să scoată un meci nul aici( un 0-0 in etapa a 5-a).În rest,victorii pe linie gazdele,(una dintre victime fiind chiar Barcelona)


Deci: 1 SOLIST la acest meci


4.CELTA VIGO-HUESCA


La acest meci,din punctul meu de vedere,pariul este unul simplu:Minim doua goluri marcate în meci de echipa gazdă.


Celta Vigo este o formație foarte buna pe teren propriu,cu un joc ofensiv foarte pronunțat pt gazde.In ultimele trei meciuri de pe teren propriu,gazdele au marcat nu mai puțin de 9 goluri:trei goluri Granadei,4 lui Cadiz și doua lui Alaves.


Consider că Huesca nu va scăpa nici ea fără să încaseze pe acest teren ,,greu"pt echipele oaspete,,cel puțin două goluri....


5.TOTENHAM-FULHAM


LA acest meci,consider că vom avea parte de un meci greu pt echipa lui Mourinho.

Gazdele au rămas datoare ca joc și rezultate in ultimul timp,


În ultimele cinci meciuri disputate,,,Spurs" au reușit doar o victorie(3-1 cu Stoke în deplasare,meci din cupa EFL),primind gol în toate cele 5 meciuri disputate...


Fulham poate profita de problemele din apărarea gazdelor,și consider eu că au șanse mari să producă o mare surpriza asta seară..


Mi-i se pare cam ciudat acest meci,și consider cota acordata gazdelor,o ,,momeală" aruncata noua,pariorilor...


Feelingul meu la acest meci este că Fulham va marca,opțiune ce are o cota foarte buna,ce mă mulțumește oe deplin; (1.75.)











Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Vicenza vs Entella
Pronostic:
X sau 3+
Cota
1.41
Granada vs Valencia
Pronostic:
Valencia marcheaza
Cota
1.35
Totenham vs Fulham
Pronostic:
Oaspeții marcheaza
Cota
1.00
Atletico Madrid vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
1.63
Celta Vigo vs Huesca
Pronostic:
Gazdele-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.83
Cota finala: 5.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro