Ponturi Pariuri Fotbal Benevento vs AC Milan

UNIBET

Astăzi,se disputa etapa a 15-a în serie A,prima din acest an,iar unul dintre meciuri este cel dintre Benevento și liderul merituos al seriei: ,,diavolul" milanez AC Milan.


cota2.ro

Oaspeții se afla pe primul loc al clasamentului,cu 34 de puncte acumulate,obținute din 10 victorii și 4 rezultate de egalitate.


Chiar și fără golgheterul Zlatan Ibrahimovici,care,după câte știu eu,este accidentat,Milan are prima șansă în meciul cu nou promovata Benevento,echipa ce ocupa un loc de jumătatea clasamentului,cu 18 puncte acumulate,echipă ce este pregătită de o legendă a fotbalului italian,fostul atacant Pipo Inzaghi.


Cu acest meci voi incepe un pariu de tip All În,pe toată durata lunii ianuarie,cu o miza de pornire modica( în cazul meu de 25 Ron),la o cota cuprinsa intre 1.30-1.60,formata dintr-un singur meci,sau maximum două meciuri,iar zilnic voi juca un singur pas.


În fiecare lună calendaristică din acest an voi juca acest proiect.Pe parcurs,daca totul va merge bine,când voi ajunge la pragul de 200 lei câștig,voi retrage 50 lei și voi merge înainte cu 150 pt a avea fond sa reluăm de la zero proiectul,în cazul nefericit al unui eventual lost,pe parcurs.


Pentru pasul 1 din aceasta luna,voi alege un pronostic pe Milan in acest meci din serie A.


Milan este neînvinsă în acest campionat,iar partea interesanta este faptul că milanezii au înscris cel puțin două goluri în absolut TOATE cele 14 meciuri disputate până acum!


O performanță extraordinară a liderului Milan,ceea ce spune multe despre spiritul ofensiv al acestei echipe minunate,ce,cred eu că în acest an se anunță o candidată serioasa la titlu iar lupta cu Juventus va fi una cel puțin interesantă în acest sezon.


Deci,pariul meu este Milan marchează peste 1.5 goluri în meci,la o cota de 1.57 în acest moment.


Luna aceasta voi juca acest proiect la Unibet.




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Benevento vs AC Milan
Pronostic:
Milan-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 5.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro