Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.51

UNIBET

Astăzi voi posta pasul 3 din pariul progresiv de tip All-in pe care î-l joc in aceasta luna.Proiectul cuprinde 30 de pași,câte unul pe zi,însă,ieri,am jucat doi pași pentru că oferta bogată a permis acest lucru,și pt ca sa ne încadrăm cu 30 de pași în această lună,având în vedere că am demarat acest proiect,abia ieri pe 3 ianuarie,pe 1 și pe 2 ianuarie nu am jucat.


cota2.ro

Miza de pornire în cazul meu a fost de 25 Ron,și pe parcurs,daca totul merge bine,la un anumit punct vom retrage dublul mizei de pornire(50 Ron) pt a incepe un nou proiect in cazul nedorit de lost,la un moment dat...


Astăzi am hotărât să joc o ,,dublă" din doua meciuri,și nu unul singur,tocmai pt a încerca să jucăm cat mai safe,cât mai simplu,pt a avea succes și a înverzii și acest pas...


1.Dusselldorf-Paderborn


Meci din liga a doua germana,în care echipa gazdă încearcă să obțină o noua victorie pe teren propriu și să acceadă cat mai sus in clasament in vederea unicului obiectiv: revenirea în Bundesliga.


Dusseldorf se afla pe locul 5 in clasament,la 4 puncte distanță de locul 3,loc de baraj,și la 5 distanta de locul 2 promovabil direct.


Pe teren propriu,gazdele sunt neînvinse,obtinînd cinci victorii și o remiză,iar în absolut toate meciurile au marcat gol.


Pe acest lucru mizez și eu,pe forța ofensiva a echipei gazdă,și voi alege gol marcat de gazde in meci.


Brescia-Vicenza


Meci din liga a doua italiana,contând pt etapa a 17-a.

Brescia- se afla pe locul 11 cu 22 puncte acumulate,la 4 puncte distanță de locul 8 loc ce asigura Playoful pt promovare.

Vicenza se afla pe locul 15,cu 16 puncte acumulate,fiind ultimul loc ce asigura rămânerea în liga a doua,fara să treacă prin barajele de promovare/retrogradare.


Brescia- a disputat 8 meciuri pe teren propriu,iar golaverajul ei este de 18-14,ceea ce înseamnă o medie de peste 3 goluri per meci/ marcate și primite...


Brescia- a terminat ultimele 18 meciuri de pe teren propriu,cu cel puțin două goluri marcate/primite în meci,așadar,acest meci este foarte vulnerabil de 2+ goluri în meci,și exact acest pariu jucam și noi la acest meci.


Rezulta o cota de peste 1.5,și eu sunt încrezător 100% că acest pariu va fi câștigător.


Istoricul in pași și în mize al acestui pariu pe termen lung:


PASUL 1: Benevento-Milan: Oaspeții peste 1.5 goluri în meci 25ronx1.57👉39.25 lei.✔️✔️✔️


PASUL2: Juventus-Udinese-Peste 2.5 goluri în meci. 39.25x1.78👉69.87 Ron✔️✔️✔️


Pasul3: -Cel de astăzi...👉??

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Dusseldorf vs Paderborn
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.21
Brescia vs Vicenza
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.51
Profit: 5.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro