Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.55

UNIBET

Pasul 4 din All-inul pe luna ianuarie joc pe acest bilet.


cota2.ro

Am pornit cu 25 Ron și după 3 pași s-au adunat 105 lei.Voi retrage din aceștia dublul mizei de pornire,și voi juca în continuare cei 55 lei rămași.Deci,voi juca strict din banii casei de pariuri,fara sa risc nici un leu din propriul buzunar,din contră,daca vom avea lost pe parcurs,rămân in cont 50 Ron,dublu decât suma de pornire,deci și la lost,vom rămâne cu 25 lei profit....În acest fel,vom juca fără nici un stres,degajat,știind că nu vom pierde nimic din propriul buzunar,din contră,putem avea numai de câștigat.Daca totul merge bine,cu cei 55 lei de astăzi,la o cota medie de doar 1.3, și parcurgând 27 pași,câte unul pe zi,la sfârșitul lunii când ne vom oprii,vom avea In cont nu mai puțin de 65.000 lei(peste 13.000 euro)....Sper sa fiu cat mai inspirat,și să avem și puțin noroc,pt că și acesta face parte din joc....


Pt astăzi voi juca doua meciuri cu opțiunea 2+.


Primul meci este din cupa Spaniei,unde Celta Vigo întâlnește formația de liga a treia,Ibiza.


Diferență de valoare evidenta în favoarea Celtei,și,chiar daca galicienii nu vor juca cu prima echipă,nu vad cum ca Celta sa nu marcheze două goluri.


Noi vom juca insa 2+ goluri în meci,un eventual gol al Ibizei,ne va ușura simțitor misiunea.Cred că Celta va bate,și o va face clar.Totusi,jucam ,,safe" și alegem 2+ goluri în meci,indiferent de ce echipa va marca.



Al doilea meci este din liga a doua franceza,acolo unde Toulouse întâlnește pe FC Paris.


Toulouse este o echipa ce marchează mult dar și primește goluri,de aceea am ales acest meci care eu î-l consider vulnerabil de 2+ goluri în meci. Rezulta o cota de 1.55 tocmai buna pt a merge înainte cu proiectul nostru.


Să avem succes,daca cineva joaca împreună cu mine!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Ibiza vs Celta Vigo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.24
Toulouse vs FC Paris
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro