Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

Superbet

Astăzi se disputa două meciuri din sferturile de finală ale cupei Italiei.Dupa ce ieri,Inter a eliminat pe Milan,scor 2-1,astăzi avem încă două meciuri interesante,zic eu.


cota2.ro

ATALANTA-LAZIO


Meci foarte interesant,cred eu,acest sfert de finală.Se întâlnesc două formații cu un fotbal spectaculos,ce produce spectacol și goluri multe.


Atalanta a eliminat în optimi,pe Cagliari cu 3-1 iar Lazio pe Parma cu 2-1,ambele echipe,jucând pe teren propriu,și promovând in sferturile de finală.


Ambele i-si doresc cu siguranta să ajungă în marea finală,însă numai una dintre ele o poate face,după acest meci eliminatoriu.


De la gazde nu vor juca Hateboier și Pasalici,ambii cu probleme medicale,iar de la laziali,vor absența astăzi,D.Cataldi și S.Proto,dar și portarul Strakoșa,toți trei,tot cu probleme medicale.


Toți ceilalți jucători pot juca deci,asta seara,și sunt convins că antrenorii vor introduce in teren prima echipă.

Patru din ultimele cinci meciuri directe au produs cel puțin patru goluri înscrise în meci,cu mențiunea că ultimele trei meciuri au atins pragul de 5 goluri!


Deci avem premise frumoase de goluri marcate în acest meci,jucători precum Zapata și Muriel de la gazde sau Ciro Imobile,Milinkovici Savici sau Corea de la oasoeti nu pot produce un meci decat de GG,zic eu.Aceasta va fi și opțiunea mea la acest meci: Ambele marchează,ce are o cota surprinzător de buna,în acest moment:1.60!


JUVENTUS-SPAL


Duel puțin dezechilibrat in acest sfert de finală.Spal a produs surpriza rundei precedente,eliminind total surprinzător pe Sasuolo. Rezultatul a fost unul surprinzător,însă pe teren a fost doar o echipa: formația de liga a doua Spal.


Sasuolo probabil nu și-a dorit un traseu în cupă,în acest sezon,și au aliniat o echipă cu foarte multe rezerve,preferând să menajeze titularii pt campionat,și logic,Spal a mers mai departe.


Asta seara lucrurile se schimba radical,Juventus i-si dorește cu siguranță cupa,în acest sezon,după ce acum o săptămână a câștigat și Supercupa în dauna lui Napolii...

Totuși,ultimele două meciuri directe cu Juve echipa gazdă,au fost cât decât echilibrate,Juventus impunandu-se cu același scor:2-0.


Este posibil că și în această seară să nu forțeze prea mult,și de aceea aleg un pronostic ce a ieșit și în precedentele două meciuri directe de la Torino: gol marcat în ambele reprize,este posibil ca acest scenariu sa se repete și asta seara.


Rezulta o cota de peste 2,ce ne poate dubla investiția,și cred eu,are șanse foarte mari de reușită.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Lazio
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Juventus vs Spal
Pronostic:
1r1+/2r1+(gol în ambele reprize)
Cota
1.48
Cota finala: 2.37
Profit: 13.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro