Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.02

Superbet

Și acum sa jucam un bilet compus din 5 evenimente la o cota de peste 5,avem de unde alege astăzi,fiind o zi cu o oferta foarte bogata.


cota2.ro

POLI IASI-UTA ARAD


Situație foarte grea pt moldoveni,în campionat.Ieșenii se afla pe ultimul loc,cu 15 puncte,la 6 distanta de arădeni,care au 21 puncte.Polii Iași nu au mai câștigat în campionat,pe teren propriu din septembrie,de la acel 5-2 cu FCSB.A mai fost o victorie pe teren propriu,însă în Cupă României,1-0 cu CFR Cluj,însă clujenii nu au jucat cu prima echipă,sacrificând cupa pt a se concentra pe campionat


UTA se prezintă mult mai bine pe terenuri străine,decât acasă.Din cele 21 puncte acumulate,a obținut nu mai puțin de 15 in deplasare!


În tur a fost 3-2 pt poli Iași,la Arad.UTA vine hotărâtă să-și ia punctele înapoi,iar după situația de moment,are șanse mari să bată la Iași.Personal,cred că arădenii nu vor pierde la Iași asta seara.


BOHEMIANS-OPAVA


În prima ligă cehă,Bohemians întâlnește lanterna campionatului,Opava,ce a acumulat doar 7 puncte în campionat(din 15 etape),dintre care doar unul singur a fost câștigat din deplasări!


Oaspeții nu au mai câștigat de 9 meciuri,pierzând 7 și remizând in doua(ambele pe teren propriu,însă).


La meciuri directe,cu Bohemians echipa gazdă,consemnăm 3 victorii și doua remize,în favoarea gazdelor de astăzi.

Odată aceste lucruri spuse,consider că gazdele de astăzi nu vor avea mari probleme în meciul cu cea mai slabă echipa din Fortuna Ligue.Pronosticul meu este gazdele câștigă oricare repriza,o alegere foarte buna,zic eu la acest meci.


OSTRAVA-LIBEREC


Oaspeții au marcat în ultimele șapte meciuri directe cu Ostrava echipa gazdă.Consider pe Slovan echipa mai buna din acest meci,și cred eu,că au toate șansele să marcheze cel puțin un gol in meci,asta seara.Oaspetii marchează,joc la acest meci.


DARMSTADT-SANDHAUSEN


MECI de goluri multe,cred eu că va fi acest meci.In ultimele 5 meciuri disputate,opțiunea GG sau 3+ sa adeverit la 4 meciuri ale gazdelor,iar la echipa oaspete,această opțiune s-a adeverit la toate cele 5 meciuri,ultime,disputate. .


Ambele echipe joaca pe cartea atacului,marchează dar și primesc goluri.De aceea,aleg GG sau 3+ la acest meci.


PADERBORN-KIEL

Kiel a început furtunos acest campionat,anuntindu-se o candidată serioasa la promovare.Intre timp,a mai slăbit ritmul,coborând pe locul 4 momentan,însă,la doar un singur punct de locul 2,promovabil direct!

Kiel a marcat în ultimele 7 deplasări,câștigând nu mai puțin de 18 puncte din 8 meciuri în deplasare!

Este o echipa ce joaca excelent in deplasare,și am totala încredere că vor marca gol și astăzi,deșii,deplasarea de la Paderborn,nu va fi una deloc ușoară.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bohemians vs Opava
Pronostic:
Gazdele câștigă oricare repriza
Cota
1.36
Poli Iasi vs UTA Arad
Pronostic:
X2
Cota
1.49
Banik Ostrava vs Liberec
Pronostic:
Oaspeții marcheaza
Cota
1.43
Darmstadt vs Sandhausen
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Paderborn vs Kiel
Pronostic:
Oaspeții marcheaza
Cota
1.22
Cota finala: 5.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro