Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova vs FC Argeș

Superbet

Uvertura etapei a 20-a a ligii 1 de la noi,are loc în această seară,de la ora 20,pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova,în care se întâlnesc UCraiova,locul 3 și FC Argeș,locul 12.


cota2.ro

La prima vedere,pare un duel dezechilibrat,un meci în care oltenii sunt favoriți clari.Insă,echipa gazdă nu a mai câștigat în campionat de nu mai puțin de 6 etape,interval în care a fost învinsă o data,acasă cu 0-2 cu FCSB urmând alte 5 remize consecutive,doua acasă și trei în deplasare!


Se poate spune că este oarecum o ,,criză" de formă și rezultate la Craiova. Antrenorul Papura este tot mai contestat de fani,după acest parcurs negativ din ultimele 6 etape,timp in care s-au pierdut puncte prețioase în lupta pt titlul la care sperau toată suflarea Olteniei,în acest sezon,după debutul fulminant de campionat în care oltenii realizaseră 6 victorii la rand. .


Piteștenii se afla acum in postura opusă Craiovei. După startul dezastruos de sezon,acum piteștenii au o serie de 6 meciuri fără eșec,în care au acumulat 10 puncte,după 2 victorii și 4 egaluri...

Se vede că cuplul Ianovski-Prepelita face treabă bună la Pitești,care,au speranțe îndreptățite la salvarea de la retrogradare,mai ales după ultimul rezultat,0-0 cu FCSB de acasă. .


Nu cred că problemele de la Craiova s-au rezolvat peste noapte...prevăd un meci echilibrat,cu o dominare din partea Craiovei,și o apărare exactă din partea oaspeților...


După cinci egaluri consecutive ale oltenilor și după traseul foarte bun al oaspeților,cred că un PsFx are mari șanse de reușită la acest meci..

În tur,a fost 2-1 pt Craiova,la Pitești,cu multa șansă,obținută,oltenii profitând de tracul echipei gazdă de atunci,care juca primul meci în liga 1 după o pauză de 12 ani ..Pe parcurs însă,lucrurile s-au mai schimbat..


Cota pt un egal la pauză sau la final,este una foarte bună,de 2.08 în acest moment,la Superbet,cota care este totuși,în scădere,la celelalte case,cota a scăzut deja,sub pragul de 2,și probabil va scădea în continuare...

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova vs FC Argeș
Pronostic:
PsFX
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 10.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro