Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

Superbet

Optimile de finală Liga Campionilor,meciuri retur.


cota2.ro

JUVENTUS-FC PORTO


După 1-2 în tur,torinezii privesc cu încredere meciul retur.Le este suficient o victorie la limită,cu 1-0 pt a accede în sferturile de finală.


Și dacă privim lucrurile obiectiv,gazdele sunt favorite pe bună dreptate.In meciul cu Lazio,din serie A,de zilele trecute,campioana Italiei a demonstrat maturitate și forța,după ce Lazio deschisese scorul,au revenit în meci și au învins cu 3-1.


Este șansa uriașă a acestei echipe,visul ei,ca,măcar în acest sezon să ajungă măcar în finala,lucru pe care și-l doresc de multi ani,dar nu au reușit.Cred că Juve va câștiga meciul,calificarea însă depinzând în mare măsură de apărare,sa nu primească gol,ceea ce ar face misiunea foarte grea.


Joc 1 solist,și nu la calificare,victoria este importanta în primul rând pt Juventus.Cu Ronaldo și Morata în teren,torinezii au atuurile necesare pt a spera la sferturile de finală.


DORTMUND - SEVILLIA.


După puțin scontatul 2-3 de pe teren propriu,în fata nemților,spaniolii nu au decât varianta victoriei la două goluri diferență pt a putea răsturna rezultatul din tur.


Sevilia va ataca cu siguranță încă din start,iar eu sunt convins că va înscrie cu siguranță.Nemtii vor sta la cutie,cum se spune,și vor incerca să lovească pe contraatac.Desii Dortmund este favorită,cred că ambele echipe vor marca.Rezultatul din tur ne indica faptul că Sevilia va da totul pe teren să întoarcă rezultatul.


Și are armele necesare să facă acest lucru,a dovedit-o de atâtea ori în cupele europene.


Peste 2.5 goluri în meci este opțiunea potrivită,în opinia mea,la acest meci.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs FC Porto
Pronostic:
1
Cota
1.47
Dortmund vs Sevilia
Pronostic:
3+ goluri în meci
Cota
1.57
Cota finala: 2.31
Profit: 13.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro