Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Napoli

BETFAIR EXCHANGE

Juventus vs Napoli

Seria A, Italia

cota2.ro


Juventus va primi vizita lui Napoli în etapa 29 în serie A, ambele aflate în cursa pentru locul 2, singurul obiectiv real pentru ambele formații.


Juve nu ii va avea disponibili pe Buffon (cartonaș rosu), Bonucci, Demiral, iar Bernardeschi a fost testat pozitiv cu covid-19.


Desi au avut formația completa, Juve a reușit doar un egal în derbiul local cu cealaltă echipa din Torino, aflata în coada clasamentului care se lupta din nou pentru evitarea retrogradării.


Însă situația de astăzi este diferita. Echipa lui Gatusso nu a reușit sa câștige de 3 ani pe terenul lui Juventus, și a încasat cel puțin 2 goluri in ultimele 3 meciuri directe.

Napoli va juca astăzi fără Ghoulam, iar incerți sunt Ospina și Diego Demme. Partea plina a paharului după cele 3 goluri încasate în victoria cu Crotone, poate fi întoarcerea după suspedare în centrul apărării a lui Koulibaly și revenirea în primul 11 a lui Dries Mertens.

Info meci:

  • Juventus a câștigat 7 din ultimele 8 directe contra lui Napoli
  • Napoli are 4 victorii consecutive în serie A
  • Napoli a înscris cel puțin 2 goluri in 6 din ultimele 7 meciuri
  • In ultimele 3 întâlniri directe s au înregistrat mai puține 2.5 goluri

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Napoli
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.48
Cota finala: 1.48
Profit: 1.92
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro