Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.74

Superbet

Voi juca pe final de zi un bilet în cota de peste 4,compus din patru evenimente.


cota2.ro

Sheffield-Arsenal.


Sezon dezamăgitor pt ambele combatante.Gazdeke sunt pe ultimul loc,cu șanse aproape nule de salvare.Arsenal se afla pe locul 11,unul dintre cele mai slabe din istorie,iar participarea în sezonul viitor în cupele europene,este condiționată de câștigarea actualei ediții de Europa Ligue,unde tunarii sunt in sferturile de finală,terminând la egalitate turul cu Slavia Praga,pe Emirates,:1-1.


Cum doar Europa Ligue mai prezintă interes pentru Arsenal,cred că asta seara nu vor pune ,,osul"prea tare,iar echipa pusă în teren va fi una cu multi jucători care lustruiesc banca de rezerve,la meciurile cu miza...


Gazdele au ocazia sa arate ce pot în acest moment.Probabil planul de atac pt viitorul sezon de Championship este aproape gata,iar reconstrucția echipei poate incepe inca de pe acum...


Cum Arsenal dorește să-și menajeze jucătorii importanți pt returul de la Praga,cred că gazdele vor marca in această seară.


Fiorentina-Atalanta.


Meci foarte interesant in serie A.Atalanta,poate trece pe locul patru,loc de grupele UCL daca bate in această seară la Firenze...loc pe care se afla acum Napolii...


Gazdele nu au probleme cu retrogradarea,iar apetitul lor pt goluri marcate este unul accentuat în ultimul timp....au marcat 11 goluri în ultimele 5 meciuri disputate dar au și primit ...10! Așadar,avem premise frumoase de un meci cu goluri multe,posibil marcate în ambele porți...cred că un GG sau 3+ este foarte potrivit aici.


La ultimele două meciuri ,consider că Sporting Lisabona probabil viitoarea campioană în Portugalia,nu va pierde acasă asta seara și se vor marca cel puțin două ,,boabe" în acest meci,oaspeții sunt o echipa cu apetit ofensiv și sunt mari șanse să marcheze și ei asta seara,iar la meciul din La Liga,voi merge pe gazdele de la Betis,că vor marca gol,joaca foarte bine pe teren propriu în ultimele meciuri,( au o singura înfrângere acasă,și aceea cu goluri marcate:2-3 cu Barcelona)


Cum Atletico a început să gâfâie serios,pierzând fotoliul de lider după victoria Realului de aseară,loc ce părea neatacabil la în moment dat,merg gol marcat de Betis,cu mare încredere.




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheffield vs Arsenal
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.59
Fiorentina vs Atalanta
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.40
Sporting Lisabona vs Famalicao
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.42
Betis vs Atletico Madrid
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.50
Cota finala: 4.74
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro