Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.11

Superbet

După terminarea Campionatului European,și încoronarea Italiei ca regină a Europei fotbalistice,fotbalul de club începe să-și reintre serios în drepturi,cu spectatori în tribune,și multe campionate care iau startul in aceste zile,printre care și Liga 1 de la noi,chiar astăzi


cota2.ro

Incerc cu mare încredere o cota de 4+ pe un bilet combinat din patru evenimente,ce se disputa astăzi.


Primul meci este din Belarus, Slutsk-Bate Borisov,ce contează pt etapa a 16-a a primei ligi. Oaspeții se afla pe locul 2,cu 36 puncte acumulate in cele 15 etape scurse până acum,la 4 puncte in spatele liderului Soligorsk.Gazdele se afla pe locul 12,cu doar 14 puncte acumulate.


Ultimele 5 meciuri directe au consemnat tot atâtea victorii pt Bate,patru din ele la scor de neprezentare(3-0) și una cu 3-1..asta arătând diferența de valoare între cele două echipe...


Ultimele cinci meciuri ale gazdelor in campionat au consemnat pronosticul X sau 3+ în absolut toate...Forța ofensiva a fostei campioane din Belarus o cunoaște toată lumea,așa că mizez la acest meci pe combinația 3+ goluri în meci sau rezultat X,unde acoperim eventual un scor ca 0-0 sau 1-1,total nescontat totuși...Eu personal cred că se vor marca goluri în acest meci,urmând tradiția meciurilor directe..


Al doilea meci de pe bilet,este cel dintre Sepsii și Academica Clinceni din prima etapa a ligii 1. Sunt două echipe ce au performat sezonul trecut,prin calificarea în play-off,gazdele chiar obținând calificarea în preliminariile Conference Ligue,succes major și unic in istoria clubului harghitean.


Fiind prima etapă,nu prevăd un meci cu goluri multe aici.Mereu meciurile dintre ele au fost foarte echilibrate,doar doua dintre ele s-au încheiat cu victorii clare ale gazdelor,în ultimii cinci ani( 3-0 și 4-0) în rest,celelalte opt meciuri au fost echilibrate și fără goluri multe...Consider că Sepsii nu va pierde acest meci,iar numărul de goluri înscrise în meci nu va depășii cifra 3...Menționez că Sepsii nu a pierdut niciodată cu Clinceni acasă,și nu cred că asta seara va fi altfel decât până acum...


Al treilea meci este cel dintre Dinamo Zagreb și Slaven Belupo,din prima etapa a primei ligi croate.Gazdele au un parcurs excelent în ultimele 10 meciuri disputate( 9 victorii și un egal,)cu dubla victorie în preliminariile UCL contra campioanei Islandei,Valur Reikjavik(3-2 și 2-0),dar și în amicalele de pregătire,campioana Croației s-a comportat excelent .


La meciuri directe,consemnăm un zdrobitor scor de 9 victorii și o remiză în favoarea dinamoviștilor,așa că consider că cel puțin o repriză câștigată de gazde nu va reprezenta nici un fel de problema pt gazde,diferența de valoare dintre cele două echipe este una foarte mare...și,fiind start de sezon și la ei,gazdele i-si doresc un debut cu dreptul în noul sezon,care sa le aducă liniștea,în perspectiva dublei din turul următor a UCL ce se apropie cu pași repezi...cu Omnia Nicosia,meci mult mai complicat decât cel cu campioana Islandei. .


Ultimul meci de pe bilet este cel din prima ligă egipteană,Mokawlon-Piramids.

Oaspeții sunt campioni la rezultate de egalitate,ultimele cinci meciuri disputate fiind tot atâtea remize!


Și gazdele au încheiat două din ultimele cinci meciuri cu remiză,însă pronosticul psf x s-a adeverit in toate cele ultime cinci meciuri disputate de gazde,încă de la pauză!


Acestea fiind spuse,cred că semnul X va apărea cu siguranță și în această seară,la acest meci,fie la pauză,fie la final...


Să sperăm că am analizat bine aceste meciuri,iar cota de 4+ sa se înverzească fara probleme la final de zi ..

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Slutsk vs Bate Borisov
Pronostic:
X sau 3+
Cota
1.37
Sepsii vs Academica Clinceni
Pronostic:
1X&0-3
Cota
1.38
Dinamo Zagreb vs Slaven Belupo
Pronostic:
Gazdele câștiga oricare repriză ( l1sau ll1)
Cota
1.17
Al Mokawlon vs Piramids
Pronostic:
PsFx
Cota
1.86
Cota finala: 4.11
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro