Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

Superbet

Voi juca astăzi o cotă de 2 formata din doua meciuri,unul din liga 1 și unul din prima ligă de la vecinii nostri,din Serbia.


cota2.ro

UTA-Rapid Buc.


Etapa a 8-a a primei noastre ligi debutează astăzi cu meciul de la Arad dintre echipa fanion a orașului și Rapid București.

Pare un meci echilibrat,între două echipe care sunt mai preocupate de defensiva decât de ofensiva.


UTA a disputate patru meciuri acasă în acest sezon,obținând două remize,cu Farul(0-0) și FCSB(1-1),dar și două victorii,cu U Craiova(1-0) și Voluntari(2-0).


Rapid are trei meciuri disputate în deplasare,reușind în mod neașteptat,tot atâtea victorii,fără să primească gol: 2-0 la Mioveni 1-0 la Pitești,și 2-0 la Botoșani.


La confruntări directe din statisticile recente,reținem duelul din liga a doua din sezonul 2019/2020 ,când Rapid a câștigat ambele confruntări de atunci,2-0 în Giulești și 2-1 la Arad. La finalul acelui sezon insă,aràdenii au fost cei care au promovat în prima ligä, rapidiștii...nu...


Cred că va fi un meci echilibrat,fără prea mult spectacol și goluri marcate.De asemenea cred că Rapid nu va pierde la Arad,un rezultat de egalitate cred că ar mulțumii ambele tabere.


Pentru parcursul fără greșeală din deplasare,voi miza pe o ,,dublă" X2, cu maximä încredere,ce are și o cotä foarte bunä acum de 1.67,cotä care cred că va mai scädea panä la ora de start...O varianta alternativa ar fi și 0-2 goluri în meci,sau NGG(nu marcheaza ambele echipe)..


Spartak Subotica- Backa Topola.


Meci vulnerabil de multe goluri marcate cred eu cä este acest meci.

Ambele echipe sunt in partea superioara a clasamentului,gazdele pe locul 6, iar oaspeții pe locul 2..


Ultimele șase meciuri disputate de gazde in campionat,sau încheiat absolut toate cu GG3+ la final,indiferent că au jucat acasă sau in deplasare.


Șase din ultimele șapte meciuri disputate de oaspeții de astăzi,sau încheiat tot cu GG3+(excepția fiind meciul câștigat de Topola cu 4-0 pe teren propriu cu Kolubara.


De asemenea,Backa Topola a marcat în absolut toate ultime șapte meciuri disputate,marcând in total nu mai puțin de 19 goluri,unul din acestea marcat chiar în poarta celor de la Steaua Roșie Belgrad,campioana en-titre...


Nu voi juca pe Nr de goluri cum ar fi normal,și aleg gol marcat de oaspeți în meci,ținând cont de forta ofensiva deosebită a echipei oaspete....





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
X2
Cota
1.67
Spartak Subotica vs TSC Backa Topola
Pronostic:
Oaspetii marchează
Cota
1.22
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro