Ponturi Pariuri ESports DWG Kia vs FunPlus Phoenix

UNIBET

Astazi, de la ora 14:00, incepe faza grupelor a Campionatului Mondial de League of Legends. In primul meci vor debuta castigatoarele ultimelor 2 editii, DWG Kia (castigatoare in 2020) si FunPlus Phoenix (castigatoare in 2019).

FunPlus Phoenix:

cota2.ro

  • Au ocupat locul 2 in LPL, pierzand finala contra celor de la EDG cu scorul de 3-1.
  • Anul trecut au urmarit de acasa acest turneu, iar anul acesta asteptarile sunt mari. Ramane de vazut cat de departe pot avansa, insa cred ca vor prinde cel putin semifinalele.
  • Au jucatori puternici, insa cei 2 „solo laners” ies in evidenta. Nuguri a fost topul celor de la DWG Kia anul trecut, pe vremea cand au castigat CM, iar Doinb este un jucator neconventional, cu pick-uri abstracte.

               Compozitie echipa: Nuguri, Tian, Doinb, Lwx, Crisp

DWG KIA:

  • Atat in vara, cat si in primavera, DWG a reusit sa se claseze pe locul 1, castigand cu 3-0 in fata celor de la GenG si cu 3-1 in fata celor de la T1, ambele fiind si ele calificate in acest turneu.
  • Toata lumea este cu ochii pe campionii actuali, asteptarile fiind mari pentru cea mai buna echipa din Korea.
  • Nucleul echipei, perechea jungle-mid Canyon ShowMaker, sunt cei care pot face diferenta si care pot cara intreaga echipa catre un nou titlu de campioni.

           Compozitie echipa: Khan, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL



Cu siguranta vom avea o deschidere de turneu exploziva, un meci intre 2 titani, intre doua echipe ce se bat de la egal la egal pentru castigarea trofeului. Ma astept la un meci spectaculos, cu multa actiune.

Voi merge pe o alegere pe obiective. Fiind un meci intens, cred ca vor fi ucisi cel putin 5 dragoni in meci, Unibet oferind o cota de 1,9 pentru acest pronostic, in timp ce alte case ofera cote intre 1,6 si 1,7 pentru acelasi pronostic. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
DWG Kia vs FunPlus Phoenix
Pronostic:
Peste 4,5 dragoni ucisi in meci
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro