Ponturi Pariuri ESports FunPlus Phoenix vs DWG KIA

BETANO

Astazi, de la ora 14:00, va avea loc meciul dintre FunPlus Phoenix si DWG KIA si va decide, probabil, castigatoarea grupei. Cele 2 se afla pe primele locuri, DWG avand un scor perfect, 3-0, pe cand FPX are o singura infrangere si 2 victorii.

FunPlus Phoenix:

cota2.ro

  • Vorbind strict despre acest turneu, nu au aratat prea multe, ba chiar au jucat foarte slab, atat la nivel de echipa, cat si la nivel individual.
  • Draftul lor in cele 3 meciuri a fost unul dezastruos si este evident un punct slab al acestora care poate fi abuzat.
  • Nu m-au impresionat nici „ vedete ” echipei despre care am scris in articolul precedent, astfel sunt foarte sceptic si nu cred ca vor face prea multe nici in acest meci.              

Compozitie echipa: Nuguri, Tian, Doinb, Lwx, Crisp

DWG KIA:

  • Are un parcurs perfect pana acum, cu 3 victorii din tot atatea posibile. Este liderul grupei A si speranta LCK-ului pentru un nou titlu mondial.
  • Toate meciurile lor au fost bune, cu mici momente in care au jucat slab. Cu siguranta topul, junglerul si midul sunt punctele lor tari, in timp ce Ghost pe bot inca mai are meciuri cu multe greseli.
  • Probabil vor termina grupa pe locul 1, nu vad alt scenariu.

Compozitie echipa: Khan, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL

  • Primul meci m-a facut sa vad diferenta reala dintre cele 2 echipe. O avem pe DWG KIA care joaca agresiv si cauta sa te loveasca in orice moment, pe cand FPX are un draft ce se potrivea mai bine in anii trecuti, cu acelasi stil lent pe care il practica si in 2019, dar care clar nu mai poate exista in prezent, asta daca vrei sa castigi acest turneu.
  • Voi merge pe un pariu de tip handicap, DWG KIA -4,5 kills in meci. Meciul trecut, cel de acum 4 zile, a fost o diferenta de 16 killuri in favoarea celor de la DWG.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FunPlus Phoenix vs DWG KIA
Pronostic:
DWG KIA -4,5 kills in meci
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro