Ponturi Pariuri ESports Royal Never Give Up vs Edward Gaming

UNIBET

Maine, de la ora 15:00, va avea loc al doilea sfert de din cadrul Campionatului Mondial de LOL. Meciul va fi intre Royal NeverGive Up, ocupanta locului 1 in grupa C, si Edward Gaming, ocupanta locului 2 in grupa B.

Royal Never Give Up (RNG):

cota2.ro

  • Au castigat MSI 2021 (Mid Season Invitational), turneul unde se califica primul loc din fiecare liga locala de LOL. Astfel, invingand celelalte 10 echipe participante, au dovedid ca LPL ramane cea mai puternica regiune din lume la momentul actual.
  • Au castigat grupa C cu 4 victorii si 2 infrangeri, asta dupa ce in prima saptamana au avut 3-0. In meciul decisiv cu HLE (Hanwha Life) au castigat greu dupa ce au fost condusi aproape tot meciul.
  • Echipa arata din ce in ce mai rau, midul lor Cryin avand multe momente de ratacire.

Compozitie echipa: Top: Xiaohu, Jungle: Wei, Mid: Cryin, Adc: GALA, Support: Ming        

Edward Gaming (EDG):

  • Au castigat liga din China in aceasta primavara.
  • Dupa ce in prima saptamana au avut 3 victorii din tot atatea meciuri posibile, la fel ca RNG au terminat cu scorul de 4-2 in grupa si au ocupat locul 2. Au pierdut un meci impotriva celor de la T1 si un meci impotriva celor de la 100Thieves.

Compozitie: Flandre, Jiejie, Scout, Viper, Meiko

               Pronostic:

  • Aceasta confruntare va determina singura echipa chineza ce va ramane in acest turneu.
  • Va fi un meci interesant, intrucat ambele echipe au aratat o forma slaba in ultima zi a grupelor, ambele pierzand 2 meciuri.
  • Avem multe oferte de pariere, insa voi merge pe o varianta simpla si cu sanse mari de reusita. Ma voi baza ca EDG sa castige acest BO5 (best of 5) deoarece cred ca sunt echipa mai buna, cu un joc curat si care a demonstrat in liga locala ca poate castiga serii de 5 meciuri impotriva oricarui opponent.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Royal Never Give Up vs Edward Gaming
Pronostic:
2
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro