Ponturi Pariuri ESports GEN.G vs Cloud9

BETANO

Astazi, de la ora 15:00, va avea loc meciul dintre Gen.G si Cloud9, fiind ultimul sfert de finala al Campionatului Mondial de LOL. Invingatoarea acestui meci o va intalni pe EDG in semifinale, singura echipa din China ramasa in competitie.

 GEN.G (GEN):

cota2.ro

  • A reusit sa castiga grupa D, dupa ce toate cele 4 echipe au termiant cu 3 victorii si 3 infrangeri. Astfel, a fost nevoie de 3 meciuri de baraj, 2 pentru a determina cele 2 echipe ce se vor califica mai departe, iar ultimul fiind pentru a determina ce echipa ocupa locul 1 si 2,
  • Pana acum nu a mai prins fazele eliminatorii ale turneelor internationale, insa acum echipa arata bine.
  • Celelalte 2 echipe din Coreea s-au calificat in semifinale (DWG KIA si T1).

Compozitie echipa: Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life.

Cloud9 (C9):

  • Dupa ce in prima saptamana au pierdut toate cele 3 meciuri in grupa, C9 a reusit sa se califice dupa un meci baraj impotriva celor de la Rogue.
  • A fost o surpriza pentru toata lumea, iar acum au avut norocul sa joace sfertul de finala cu Gen.G, cel mai accesibil adversar posibil.

Compozitie: Fudge, Blaber, Perkz, Zven, Vulcan

Pronostic:

  • Gen.G este o echipa care joaca lent si nu isi asuma riscuri. Cred ca C9 va avea sanse in fata unui astfel de adversar si, daca sunt intr-o zi buna, se pot califica mai departe.
  • E destul de greu de gestionat un astfel de meci, unde orice scenariu e plauzibil.
  • Insa, bazandu-ma pe statisticile jucatorilor am gasit un pariu foarte bun. Pariul se gaseste la Betano, la sectiunea „speciale jucatori” si il are in prim plan pe Perkz, midul celor de la C9. In cele 6 meciuri disputate in cadrul grupelor, Perkz a facut in medie 2,5 killuri/meci.
  • In acest meci, Perkz va avea un adversar foarte puternic pe linie, iar sansele sa faca peste 3 kill-uri mi se par foarte mici. Voi merge pe optiunea „Perkz sub 3,5 kill-uri pe prima harta” la o cota de 1,75.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
GEN.G vs Cloud9
Pronostic:
Perkz sub 3,5 kill-uri pe harta 1
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro