Ponturi Pariuri Fotbal Fc Goa vs East Bengal

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 19.01.2022

⚽️FC GOA-EAST BENGAL

cota2.ro

⏱ORA DE STAET: 16:00

♻️Salutare Pariori !. Pentru "Meciul Zilei" de astăzi mergem din nou În Super Liga din India. După ce pronosticul de la meciul de ieri a fost verde, fără emoții, mizăm și azi pe minim 2 goluri marcate în prima repriză în meciul dintre Fc Goa și East Bengal. Am mare încredere că vor fi multe goluri în acest meci, după ce în meciul tur s-au marcat 7 goluri, iar primele 5, au fost înscrise încă din prima repriză. Pentru minim 2 goluri marcate în prima repriză în duelul de azi, Superbet ne oferă o cota generoasă de 2.80 , care eu zic că merită încercată "Single" pe un bilet.

♻️Fc Goa este una dintre regiunile puternice tradiționale ale fotbalului indian, Goa trebuia să fie unul dintre orașele care a participat la Super Liga Indiană de la începuturile sale.

♻️Fc Goa este singurul club din India care s-a calificat în Grupele Ligii Campionilor a Asiei, după ce a castigat campionatul indian


♻️East Bengal este printre cele mai vechi echipe de fotbal din India. Fondat în august 1920, clubul s-a afiliat la Asociația Indiană de Fotbal în 1922, înainte de a câștiga promovarea în prima divizie a Calculat Footbal League în 1924. Bengalul de Est a câștigat primul titlu de ligă în 1942 și de atunci a mai câștigat titlul de 39. ori. Clubul a fost, de asemenea, membru fondator al Ligii Naționale de Fotbal în 1996 și a câștigat titlul de ligă de trei ori. Au mai câștigat, de asemenea, opt Cupe Ale Federației, trei Supercupe , un record de 29 de titluri IFA Shield și un record de 16 trofee în Cupa Duran, fiind unul dintte ceke mai decirate cluburi din fotbalul indian.

Bengalul de Est a avut și un record de opt apariții, între 2004 și 2015, în Cupa AFC. Clubul a jucat în semifinalele Cupei AFC 2013 unde a pierdut în fața celor de la Kuweit SC.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fc Goa vs East Bengal
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri în prima repriză
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: 18.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro