Ponturi Pariuri Fotbal Mumbai City vs North East

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 25.01.2022

⚽️MUMBAI CITY-EAST BENGAL

cota2.ro

⏰ORA DE START: 16:00


♻️Salutare Pariori!. După o zi de pauză, revenim în India petru "Cota 2 a Zilei". Așadar, meciul zilei de astăzi este duelul dintre Mumbai City și Northeast din India Super League, meci ce se va disputa pe D.Y.Patil Stadium din capitala Mumbai, începând cu ora 16:00.

♻️Gazdele au coborat pana pe locul 5, după ce la un moment dat erau pe primul loc. Au urmat o serie de 5 meciuri în care au castigat doar 2 puncte. Oaspeții sunt pe penultimul loc, cu doar 9 puncte , avand cea mai slabă apărare din campionat.

Voi merge din nou pe pontul meu clasic din acesta liga, și anume , minim 2 goluri marcate în prima repriză. Mumbai City trebuie să iasă din faza proastă prin care trec și să forțeze victoria cu penultima clasată. Cum în India se marchează foarte mult în prima repriză, eu zic că sunt sanse mari sa vedem goluri multe. Pentru cel putin 2 goluri marcate în prima repriză, Superbet ne oferă o cotă de 2.20, care merită încercată "single" pe un bilet.


♻️Mumbai City s-a înființat în același an, în august 2014, o dată cu inaugurarea India Super League . Cele mai mari performanțe le-a avut în sezoanele 2016 și 2018/2019, 2020/2021când a terminat sezonul regular pe primul loc, dar în Play off s-a oprit în semifinale când au fost eliminați de Mohun Bagan și Fc Goa. Nivelul maxim l-a atins în sezonul trecut, când au castigat campionatul în finala cu Mohun Bagan, scor 2-1.


♻️Clubul North East united a fost fondat la 13 aprilie 2014 în timpul sezonului inaugural al Indian Super League și reprezintă cele 8 state din India cunoscute sub numele de Nord-Estul Indiei, care constau în Assam , Nagaland , Manipur , Meghalaya , Sikkim , Arunachal Pradesh , Tripurași Mizoram.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Mumbai City vs North East
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri în prima repriză
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro