Ponturi Pariuri Fotbal Fc Botosani vs Academica Clinceni

Superbet

MECIUL ZILEI / 14.02.2022

⏰ORA DE START: 17:30

cota2.ro


🔷️ Astăzi se dispută ultimile 2 meciuri din etapa a 26-a din Liga 1. Fc Botoșani, echipa de Play-off primește vizita lanternei roșii, Academica Clinceni. Sunt moldovenii mar favoriți în acest meci???. Eu zic că da!

♻️După înfrângerea, 2-3 din etapa precedentă cu Universitatea Craiova 1948, trupa lui Marius Croitoru nu-și mai permite să facă pași greșiți. Deocamdată este la 6 puncte de Play-out, dar nu-și poate permite să facă risipa de puncte cu asemenea echipă.

♻️Academica Clinceni - a acumulat doar 11 puncte în acest sezon, și se pare că s-a resemnat în ceea ce privește retrogradarea. Trupa de la marginea capitalei, are un singur punct in ultimile 5 meciuri jucate, un gol marcat si 8 primite .

♻️Este în duel la mâna moldovenilor după părerea mea, în care se cunoaște deja câștigătoare a. Singura necunoscută pare a fi scorul. Eu cred ca echipa antrenată de Croitoru va profita de acest meci pentru a-și mai îmbunătăți golaverajul.

Așadar, mizez pe o victorie clară, atât la pauză, cât și la final, în care se vor marca cel putin 3 goluri. Pentru avest pont, Superbet ne oferă o cotă de 2.20, care merită încercată. O zi verde la toată lumea 🍀🍀🍀.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fc Botosani vs Academica Clinceni
Pronostic:
1/1&3+
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro